×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
5-метил-7-метокси изофлавон5-метил-7-метокси изофлавонът представлява синтетичен изофлавон, който е извлечен от иприфлавон. На свой ред иприфлавонът е синтетичен дериват на дайдзеин. Дайдзеинът е един от изофлавоните или фитоестрогените, които са естествена съставка на соята (други такива са дайдзин, дженистен, глицитин, глицитеин).

Процесът на синтезиране на 5-метил-7-метокси изофлавон, познат още като метоксифлавон или метокси за по-кратко, е патентован през 1979г.

5-метил-7-метокси изофлавонът се използва основно от бодибилдерите за повишаване на издръжливостта и повишаване на теглото. Направени са малко проучвания за доказване ефективността на 5-метил-7-метокси изофлавона за тези цели. Повече проучвания има за неговия предшественик, иприфлавонът.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.