Search
Филтрирай по...

Collactate – уверете се, че сте избрали най-доброто

Какво се крие в „коластрата от  крави” и защо тя е толкова полезна?

 

Коластрата е първата храна на природата и често я наричат “идеалната храна на живота”. Тя съдържа перфектна комбинация от имуноглобулини, фактори на растежа, антитела, витамини, минерали, ензими и аминокиселини за защита на тялото и насърчаване на правилното функциониране на имунната система.

Коластрата е първата храна, създадена от природата, която защитава новороденото от външната среда и създава у него активна и здрава имунна система. Тя осигурява надеждна защита от болести и инфекции през цялата година. Коластрата носи цялата имунна памет на майката и заедно с нея новороденото получава несравнима защита. Ето защо я наричат още “първият лекар”.

Като храна коластрата стои на върха на хранителната пирамида. Коластрата от крава е 20 пъти по-богата на имунни и антибактериални фактори в сравнение с тази на човека. Толкова пълноценна и концентрирана, тя може да покрие напълно всички нужди на организма. Природата е заложила в нея всички имунни и хранителни фактори, създадени по пътя на еволюцията за оцеляване и защита на новороденото.

С напредването на възрастта имунните и растежни фактори в организма ни намаляват и ставаме все по-податливи на умора, стрес и загуба на тонус. За да се справим с тях и да поддържаме тялото си във форма, съветът на учените е да приемаме коластра. Тя е изключително полезна и се препоръчва не само на възрастни, но и на деца над 1 година.

Уверете се, че сте избрали най-доброто –

 

Коластрата Collactate е добита от специални екологично отглеждани пасбищни крави в Нова Зеландия, което е гаранция за високо качество. Коластрата в Collactate е набавена от първите 30 литра издоено мляко през първите 6 часа от раждането на новороденото. От основно значение е внимателното отглеждане на кравите и несъдържащата пестициди и антибиотици храна, която консумират. При това Collactate е извлечен от коластрата на стотици крави и съдържа в себе си десетки хранителни фактори и антитела. Това я прави още по-ценна и полезна за нашия организъм.

 

Коластрата Collactate:

–       набавя мощни антитела, които стимулират имунната система и влияят на цялостното здравословно състояние

–        увеличава силата, издръжливостта и стимулира производството на мускулна маса

–       поддържа чревната флора здрава и подкрепя целия стомашно-чревен тракт

–       насърчава растежа на здрава кожа, кости, мускули и нерви

–       предпазва от вирусни и бактериални инфекции

–       забавя процесите на стареене

–       повлиява положително на настроението

Ревита Ви препоръчва:

Collactate, 400 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top