Search
Филтрирай по...

Garlicin HC/ Гарлицин HC 400 mg x 90 табл.

Гарлицин HCФормула за добро кръвообращение

  • Без мирис на чесън
  • 100% защита на капсулите от стомашните киселини
  • Доказано висока концентрация на алицин
  • Smart Release™ технология за освобождаване

 

Приложение:

Укрепва сърдечната мускулатура. Подобрява циркулацията. Контролира нивото на холестерол в кръвта.

Garlicin HC е хранителна добавка с екстракт от чесън без мирис и с гарантирано високо съдържание на алицин. Според научните изследвания алицинът е главният активен елемент на чесъна и е отговорен за голяма част от лечебните му свойства.

Garlicin HC е изцяло натурална формула, комбинираща „антихолестеролните” качества на чесъна с полезните свойства на още две билки:

  • глог (Crataegus oxyacantha) – подобрява работата на сърдечносъдовата система като повишава притока на кръв и питателни вещества към сърцето;
  • лют червен пипер (Capsicum annuum) – усилва циркулацията и оказва освежаващо въздействие върху кръвоносната система.

Garlicin HC съдържа още витамин Е, който е мощен антиоксидант, защитава организма от атаките на свободните радикали и намалява окисляването на лошия холестерол.

С какво е по-добър Garlicin HC от другите продукти с екстракт от чесън?

Висока активност на ензимите

Чесънът е уникален с това, че неговият активен компонент – алицин, е налице едва тогава, когато той се стрие, смачка или среже и се активира ензимът – алиназа. Garlicin HC съдържа 620 mg чесън на прах, преработен така, че да осигури максимална активност на алиназата.

100% защита от стомашните киселини

Само 2 секунди са необходими на киселините в стомаха, за да деактивират алиназата и блокират потенциалната продукция на алицин. Специалното антикиселинното покритие осигурява 100% защита на капсулите Garlicin HC в стомаха и гарантира тяхното освобождаване в червата.

Бърза разтворимост

Щом достигнат до червата, капсулите Garlicin HC се разпадат за 45 минути, осигурявайки максимално освобождаване на алицин. Клиничните проучвания сочат, че 2800 – 3000 mcg алицин на ден, ефективно понижават нивото на холестерол и подобряват кръвообращението.

Ревита Ви препоръчва:

Гарлицин HC, 400 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top