×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Черната ряпа е богата на различни и разнообразни вещества. Тя съдържа захари, белтъчини, калциеви соли, магнезий, желязо, аскорбинова киселина, витамин С, витамин В, сяра и фибри, които са синтезирани оптимално в екстракта от черна ряпа. Въпреки че черната ряпа не се използва често от домакинствата в България, такова отношение към това растение е най-малкото незаслужено, имайки предвид неговите чудесни лечебни свойства.

Черната ряпа има жлъчегонно, пикочогонно и отхрачващо действие, ускорява отделянето на жлъчен сок. Използва се при жлъчнокаменна болест, панкреатити, хроничен хепатит, лениви черва, храносмилателни разстройства, пясък в бъбреците и пикочния мехур, счупвания на кости, невралгии и бронхит. Черната ряпа спомага за отделянето на жлъчен сок и укрепва чернодробните клетки, като ги предпазва от вредни вещества. Ускорява перисталтиката на червата, което предизвиква очистителен ефект. Черната ряпа подпомага функциите на жлъчката и черния дроб. Също така подпомага храносмилането и отстраняването на газове от червата. Не на последно място, усилва възстановяването на счупени кости.

 

Не трябва да се подценяват и свойствата на черната ряпа като имуностимулант. Наличието на витамин С и минерали укрепва имунната система и Ви прави по-устойчиви на различни болести, дори и такива, които не са пряко свързани със стомаха, жлъчката или черния дроб.

Ревита Ви препоръчва:

Черна ряпа 400 mg, подпомага функциите на жлъчката и черния дроб

Коментари (7)

    • Даниела
    • 2012-10-22 12:38:15
    Имам висок холестерол и триглицериди, трябва да спазвам доста срига диета. Мога ли да ям черна ряпа? Пречи ли в моя случай?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2012-10-24 14:04:20
    Здравейте, Даниела, Черната ряпа стимулира отделянето на жлъчен сок, с което подобрява метаболизма на мазнините. Ако няма противопоказания от страна на стомаха /гастрит/ черната ряпа би била полезна за вас. Но, разбира се, с мярка. д-р Аелита Петрова лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • Даниела
    • 2012-10-25 09:59:56
    Благодаря Ви д-р Петрова за бързия отговор!
    • Дони
    • 2017-11-21 10:18:40
    Здравейте, д-р Петрова, Черната ряпа дразни ли стомаха при наличие на гастрит или язва? Благодаря предварително!
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-11-24 16:47:59
    Здравейте, Да, дразни стомаха. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • Севда
    • 2018-12-17 21:41:25
    При камъни в жлъчката и шлаки каква рецепта ще ми кажите за изчистване
    • д-р Аелита Петрова
    • 2018-12-20 16:33:06
    Здравейте, Вегетарианска диета с достатъчно фибри и течности. Млечен бодил 250 mg 2 пъти по 1 капс. няколко месеца. Упражнение за разтриване на корема. д-р Аелита Петрова Лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер – консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.