×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Пробиотик


Ако ви предстои пътуване до екзотична дестинация, където климатът, местната кухня и хигиенните практики се различават значително от постоянното ви местообитание, бъдете подготвени за евентуалния стомашно-чревен дискомфорт, който може да ви сполети.

За да сведете до минимум този риск и да бъдете подготвени и за други неблагоприятни ситуации, подгответе комплект за първа помощ, който да включва:

  • антихистаминни, температуропонижаващи и противовъзпалителни медикаменти, мехлеми срещу разтягания и навяхвания;
  • препарати срещу гадене, кинетоза или височинна болест;
  • пробиотици за чревната микрофлора и добавки за регулиране на изхождането;
  • марли и медицински компреси, разтвор за почистване на рани, дезинфектант за ръце и други средства, полезни при извънредни ситуации.

Най-добре е да се допитате до медицинско лице или до съответния туроператор за професионален съвет относно още медикаменти, добавки и принадлежности, които да носите със себе си в зависимост от избраната дестинация.

 

Независимо какво ще съдържа комплектът ви за първа помощ, внимателно изберете пробиотика!

Основно предназначение на ефективния пробиотик, е да поддържа равновесието между „добри“ и „лоши“ бактерии в червата – този деликатен баланс е жизненоважен за профилактиката на чревни инфекции, диария или запек, подуване и тежест след хранене и други стомашни неразположения.

Пробиотикът е задължителен елемент от всяка ваканция, но в избора на такъв, обърнете внимание на качеството му. Стандартните пробиотици за ежедневна, поддържаща грижа не са подходящ вариант, особено ако ще пътувате към далечна страна.

Насочете се към пробиотик с доказан профил на безопасност и ефективност, осигуряващ максимална защита срещу:

  • дискомфорт вследствие на резки промени в диетичния режим;
  • бактериални и вирусни стомашни заболявания, дължащи се на неправилно съхранявана, развалена храна и замърсена вода;
  • упорита диария;
  • гадене и повръщане, и други често срещани при пътешествениците състояния.

 

REVITA.BG ВИ ПРЕПОРЪЧВА TRAVEL BIOTIC™ BB536®: ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ СРЕД ПРОБИОТИЦИТЕ

Travel Biotic™ BB536® е специализиран пробиотик за профилактика и лечение на стомашно-чревни неразположения, проявяващи се по време на пребиваване в далечни географски ширини. Ефективността на Travel Biotic™ BB536® е доказана в повече от 50 клинични проучвания върху хора.

Travel Biotic™ BB536®  е изключително ефективен срещу стомашните проблеми, дължащи се на:

  • съществени промени в хранителния режим;
  • консумация на необичайна или неправилно приготвена и съхранявана храна;
  • прием на замърсена вода;
  • пребиваване на места с компрометирани хигиенни практики и други фактори на средата, които нарушават баланса на чревната флора и увеличават риска от стомашно-чревни инфекции и диария.

 пробиотик

Bifidobacterium longum subsp. Longum (BB536®):

характеристики и полезни свойства

Човешкият щам BB536 на B. longum е патент на японската компания Morinaga и най-продаваният пробиотик в Япония. Първоначално е изолиран от червата на дете, като видът е част от микрофлората във всяка възраст.

Ключовите му ефекти са следните:

  • бързо коригира нарушенията в пробиотичната микрофлора, неутрализира патогените, засилва лигавичния имунитет на червата и поддържа бариерната им функция;
  • ефективно стабилизира чревната микробиота и подобрява чревната среда;
  • продуцира L-млечна киселина, която понижава pH в дебелото черво и потиска растежа на болестотворни микроорганизми;
  • ускорява обезвреждането на прооксиданти, образувани при стрес, дехидратация, консумация на микотоксини, ксенобиотици и замърсена с микроби вода;
  • облекчава антибиотик-индуцираната и предизвиканата от бактериални и гъбични патогени диария, проявите на раздразнено черво и улцеративния колит;
  • при остър и хроничен запек (който също се среща при пътуване в екзотични дестинации), стимулира растежа на полезните бактерии и намалява гнилостните метаболити, предизвикващи автоинтоксикация;
  • намалява риска от алергии;
  • облекчава симптоматиката при глутенова и лактозна непоносимост;
  • свързва се със жлъчните киселини и понижава холестероловите нива.

 

Bifidobacterium longum subsp. Longum (BB536®) е многофункционален пробиотичен щам с половинвековна история на употреба в облекчаването на стомашно-чревни, имунологични и инфекциозни заболявания. Той е най-добре изученият, доказано ефективен и безопасен пробиотичен щам срещу възпалителни и инфекциозни чревни заболявания, пътническа диария и констипация, с допълнителни ползи срещу хранителни алергии и висок холестерол.

Bifidobacterium longum subsp. Longum (BB536®) е непатогенен, нехемолитичен, нетоксигенен, не съдържа плазмиди и не продуцира токсични метаболити!

Предлага се в устойчиви на стомашните киселини капсули и отварящи съдържимото си в червата, без да се губи активността на състава. Всяка капсула от продукта съдържа 10 милиарда жизнеспособни цели клетки от човешки щамове на Bifidobacterium longum subsp. Longum (BB536®), които не изискват съхранение в хладилник и са удобни за пътуване.


На добър път с Travel Biotic™ BB536®!

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.