×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Life Extension Ние от Revita.bg винаги сме били водени от стремежа да предоставяме най-качествените продукти на своите клиенти. Марките, които дистрибутираме са на световноизвестни производители със солиден опит и отлична репутация в индустрията: Nature’s Way, Natural Factors и др. Продуктите, които предлагаме предоставят реални ползи и имат гарантиран профил на безопасност. Много от тях съдържат едни от най-иновативните природни съставки, които са във фокуса на проучванията в цял свят. Тази година решихме да разширим портфолиото си с още един световноизвестен и утвърден в годините назад бранд - Life Extension. Правим го с идеята да разнообразим възможностите ви за избор, както и с ясното съзнание, че отново ви предлагаме най-доброто, тук и сега, и специално за вас!

Life Extension

Продукти с премиум качество

Life Extension е американска компания, която от 40 години насам създава специализирани натурални продукти за поддържане на здравето и качеството на живот. Те се разработват съобразно най-надеждните научни открития в областта, а съставът им подлежи на прецизно тестване и е изцяло съобразен с най-високите международни стандарти за качество. Всички съставки в продуктите на Life Extension са в точно определените дози и комбинации, които са доказали ефикасността си в проучванията. Суровините, влагани в продуктите на Life Extension имат гарантирани потентност, бионаличност и ефективност. Притежават COA (Сертификат за анализ). Не съдържат ГМО. Продуктите на Life Extension са официално признати от ConsumerLab.com – водещ авторитет в предоставянето на данни за качеството и безопасността на хранителните добавки в САЩ. ConsumerLab.com съвместява дейността си с независими лаборатории, в които се тества качеството и безопасността на различни хранителни добавки и хранителни продукти. Life Extension неколкократно печели престижната награда №1 електронен търговец в Америка. Тя се присъжда на базата на организирано от ConsumerLab.com проучване, измерващо доколко удовлетворени са клиентите от продуктите. Life Extension

Модерна, високотехнологична производствена база

Производствените мощности на компанията се одитират два пъти годишно за качество и безопасност. Те съответстват на федералните разпоредби и изисквания, и притежават сертификат за Добри производствени практики (GMP). Сертификацията се присъжда от NSF International - независима организация с нестопанска цел, която поддържа регулаторните стандарти чрез одити и проверки на място.

Продукти, разработвани от висококвалифициран научноизследователски екип

Освен с модерни производствени бази, Life Extension разполага и с екип от изтъкнати специалисти, ангажирани в създаването на всеки един продукт. Изследователският екип на компанията включва учени, медици, биохимици, медицински лаборанти, натуропати, диетолози и други утвърдени в областта си експерти със солидна професионална експертиза. Те активно следят новостите в здравната индустрия и ги прилагат в научната разработка на продуктите.

Научните постижения на Life Extension

Когато бизнесът не е самоцел, а кауза за по-добър свят

През 80-те години на XX век Life Extension започва да влага огромни усилия и средства в търсенето на нови начини за превенция и профилактика на заболяванията, развиващи се с възрастта. Още тогава в изданието си Life Extension, компанията изнася данни за някои от най- иновативните средства и методи за терапия години преди те да бъдат признати от конвенционалната медицина. Днес много от откритията на Life Extension са част от стандартната медицинска практика.

Ето част от достиженията на Life Extension в годините назад!

1980 – 1988 г.

  • 1980: препоръчва ежедневната употреба на ниски дози ацетилсалицилова киселина (аспирин) за профилактика на съдови заболявания.
  • 1980: препоръчва японското кардиопротективно средство коензим Q10 (CoQ10) като терапия срещу стареенето. Използването на високи дози CoQ10 в Съединените щати дава възможност на пациентите със застойна сърдечна недостатъчност да възобновят нормалния си живот, тъй като това хранително вещество предоставя енергия на сърцето. Установено е още, че високите дози CoQ10 забавят прогресията на болестта на Паркинсон.
  • 1981: препоръчва хормона DHEA като ефективно средство за забавяне на стареенето. Днес има стотици проучвания, доказващи ползите на DHEA.
  • 1981: препоръчва витамини В-комплекс за понижаване нивата на хомоцистеин в кръвта. Хомоцистеинът вече е признат за рисков фактор в развитието на сърдечни заболявания, деменция и инсулт. Установено е, че успешният контрол върху хомоцистеина може да се осъществи чрез прием на биоактивна фолиева киселина, витамин В12 и витамин В6.
  • Предупреждава за опасността от прекомерния прием на желязо въз основа на проучвания, според които високите количества желязо причиняват рак. През 1988 г. New England Journal of Medicine публикува материал, сочещ, че при мъжете с нива на желязо над нормата, рискът от рак се увеличава с имат 40%.
  • 1985: препоръчва лекарството Циметидин (Tagamet®) като помощно лечение на рак. Малко след това започват да излизат все повече проучвания разкриващи, че този медикамент (най-често използван за облекчаване на киселини) може да намали рецидивите на някои видове рак с цели 79%.
  • Препоръчва широкоспектърното антивирусно лекарство рибавирин за лечение на вирусни инфекции 12 години преди Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) да го одобри като лечение на хепатит С.
  • 1985: публикува статия, в която се твърди, че прогресията на СПИН може да бъде забавена чрез терапията с витамини. Американската агенция за контрол на храните и лекарствата реагира остро на това твърдение, тъй като тогава се е считало, че храненето няма отношение към прогресията на човешките имунодефицитни вируси (ХИВ). През 1995 г. обаче, в изданието на FDA – FDA Consumer, е публикувана информация, според която витаминните добавки забавят прогресията на СПИН.
  • 1986: препоръчва прием на ниски дози на лекарството Депренил с цел забавяне процесите на стареене. Впоследствие FDA одобрява депренил в по-високи дози за лечение на болестта на Паркинсон, но все още не признава анти-стареещите ефекти, които ниските дози на това лекарство предизвикват у здрави хора.
  • 1985: въвежда ликопена като хранителна добавка, която намалява риска от някои видове рак.
  • 1988: представя фосфатидилсерин като едно от най-ефикасните естествени средства за подобряване на паметта и забавяне стареенето на мозъка.

1990 – 1997 г.

  • 1991: подава иск срещу FDA, тъй като Агенцията не успява да одобри медикамента Такрин за лечение на болестта на Алцхаймер. Делото е прекратено по технически причини, но FDA окончателно одобрява Такрин седем години след като в New England Journal of Medicine излизат данни, удостоверяващи, че Такрин забавя развитието на болестта.
  • 1992: представя мелатонин на американската общественост въз основа на доказателства, че този естествен хормон забавя стареенето. След като бяха публикувани няколко книги, разкриващи множеството ползи на мелатонина, той започва да се предлага в САЩ още през 1995 г.
  • 1994: предупреждава, че често предписваните естрогенни и синтетични прогестинови лекарства могат да увеличат риска от рак на гърдата и яйчниците. Данни, публикувани години по-късно, потвърждават тази опасност. Естествените средства за балансиране на хормоните, отдавна препоръчвани от Life Extension, имат много по-добър профил на безопасност.
  • 1996: разкрива решаващото значение на изследването на нивата на фибриноген в кръвта. Фибриногенът е сериозен рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Оттогава многобройни проучвания показват, че високите нива на фибриноген са предпоставка за сърдечен удар и инсулт.
  • 1997: публикува данни за причините, поради които с напредване на възрастта функционирането на клетките се нарушава (спад в метилирането на ДНК) и въвежда няколко терапии, които спомагат за удължаване живота на стареещите клетки. Тези терапии са документирани от стотици изследвания и понастоящем се препоръчват в лечението на депресия, чернодробни заболявания и атеросклероза.
  • 1997: публикува първoто издание от поредицата Disease Prevention and Treatment. В него се разглеждат ефектите на хормонозаместителната терапия, различни високодозови добавки, лекарства с рецепта и конвенционални медицински терапии, полезни в профилактиката и лечението на 110 заболявания, които не се повлияват достатъчно от самостоятелен прием на конвенционални лекарства.
  • 1997: препоръчва комбинацията от статини и COX-2-инхибитори като ефективна терапия за потискане растежа на раковите клетки. Оттогава няколко проучвания потвърждават антираковите ефекти на тези лекарства, които обикновено не се препоръчват за лечение на рак.
  • 1997: предупреждава за опасностите от самостоятелния прием на алфа токоферол – една от формите на витамин Е. След това редица проучвания потвърждават, че комбинираният прием на алфа и гама токоферол има далеч по-големи ползи и не предполага риск от странични ефекти.
  • 1997: представя откритието си s-аденозил-метионин (SAMe) – естествено средство, което безопасно облекчава симптомите при депресия, артрит и някои чернодробни заболявания. Изследване на Харвард, публикувано през 2010 г., потвърждава, че употребата на SAMe увеличава ефикасността на конвенционалните антидепресанти със 105%!
  • 1998: предупреждава, че високите нива на естроген при възрастните мъже могат да бъдат причина за развитието на рак на простатата и предоставя безопасни решения за профилактика на това заболяване.
  • 1998: популяризира метилкобаламина – високоусвоима форма на витамин В12, която ефективно предпазва мозъка от увреждащата екситотоксичност (увреждане и смърт на нервните клетки) и обръща хода на някои неврологични разстройства и заболявания.

2000 – 2009 г.

  • 2000: разкрива, че терапията с полиенил фосфатидилхолин може да предпази от мастна чернодробна болест и хепатит С и да облекчи симптомите при панкреатит.
  • 2000: предоставя доказателства, че приемът на високи дози антиоксиданти за продължителен период от време значително намалява риска от атеросклероза. За целта специалистите от Life Extension са използвали основно ултразвуково изследване на каротидните артерии – високоефективен метод, чрез който могат да се идентифицират огромен брой структурни изменения на сънните артерии.
  • 2000: въвежда терапията с високи дози карнозин с цел предотвратяване образуването на крайни продукти на напредналата гликация (advanced glycation end products – AGE). Образуването на AGE е ключовият молекулен механизъм, който задейства преждевременното стареене и усложненията при диабет.
  • 2001: финансира изследвания, целящи идентифициране на гените, свързани със стареенето. Резултатите показали, че ресвератролът имитира ефектите на някои от диетите, бедни откъм калории, които забавят процеса на стареене.
  • 2001: публикува методи за потискане на провъзпалителните цитокини, които активират развитието на множество дегенеративни заболявания.
  • 2001: препоръча лекарство за лечение на болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон, наречено Мемантин, което се използва в Германия от 1991 г., но по това време не е било одобрено от FDA. FDA одобрява Мемантин около 3 години по-късно.
  • 2002: представя метил селеноцистеин - форма на селен, естествено съдържаща се в чесъна и броколите, която намалява риска от тумор на млечната жлеза.
  • 2003: представя първата терапевтична програма за забавяне развитието на болестта на Паркинсон.
  • 2003: публикува изследване, според което локалните нанасяните и орално приеманите антиоксиданти значително да забавят или предотвратят стареенето на кожата.
  • 2003: разкрива ефективна стратегия за намаляване честотата и интензивността на мигренозното главоболие чрез възстановяване на хормоналния баланс.
  • 2003: предупреждава, че консумацията на храни, приготвени при високи температури води до наддаване на тегло и ускорява процесите на стареене.
  • 2005: представя доказателства, че простатно-специфичният антиген (ПСА) е рисков фактор за рака на простатата и предостави нови методи за понижаване нивата на ПСА у възрастни мъже.
  • 2005: докладва за мощно фитохимично съединение, което потиска растежа на раковите клетки на простатата. То е получено от млечен бодил, нарича се Изосилибин В и въздейства чрез понижаване секрецията на ПСА.
  • 2005: съобщава стряскащата новина, че конвенционалните слънцезащитни продукти може да не предотвратяват рака на кожата и разкрива предимствата на локалните антиоксиданти.
  • 2005: обявява данни, според които екстрактът от боровинки спомага за възстановяване на паметта.
  • 2006: популяризира убиквинола - форма на коензим Q10 с изключително висока степен на усвояване и бионаличност.
  • 2007: разкрива, че убиквинол значително подобрява качеството на живот при застойна сърдечна недостатъчност в случаите, когато конвенционалният CoQ10 е неефективен.
  • 2007: разкрива една от причините, поради която хората се заразяват с грип много по-често през зимните месеци – дефицитът на витамин D.
  • 2007: представя доказателства за това, че високите нива на витамин Е в организма намаляват риска от смърт за 19-годишен период. Според специалистите от Life Extension не е възможно да се постигнат адекватни нива на витамин Е само чрез диетата.
  • 2007: обявява, че приемът на витамин К в умерени дози стабилизира маркерите на коагулация на кръвта, като същевременно предпазва от артериална калцификация и загуба на костна плътност.
  • 2007: обявява, че ниските нива на омега-3 мастни киселини (EPA и DHA) в кръвта са рискови фактори за сърдечен удар и стенокардия.
  • 2007: изнася данни, които показват, че приемът на витамин D в по-високи дози може значително да намали риска от най-често срещаните възрастови заболявания и нарушения, включително рак, хронично възпаление и сърдечни болести. Компанията изпраща официално писмо до президента на САЩ с искане да бъде обявена национална спешна ситуация и да се организира кампания, призоваваща хората да приемат поне 1000 IU витамин D на ден.
  • 2008: публикува данни, разкриващи защо повечето американци с депресия и наднормено тегло, страдат и от нарушения на съня. Според специалистите от Life Extension висококачествените натурални продукти с 5-хидрокситриптофан напълно безопасно увеличават нивата на серотонина (хормонът на щастието), подобряват настроението, намаляват желанието за въглехидрати и възстановяват съня.
  • 2009: документира, че огромен процент от световното население страда от недостиг на ключови хранителни вещества като селен и витамини С, D и Е.

2010 - 2014 г.

  • 2010: представя ползите от ресвератрола и кверцетина, представяйки доказателства, че тези антиоксиданти повишават слабо познатия кръвен ензим, наречен PON-1 (параоксоназа-1). Доказано е, че оптимизираните нива на PON-1 спомагат за блокиране на липидната пероксидация и осигуряват мощна защита срещу сърдечни заболявания, метаболитен синдром, артрит и някои видове рак.
  • 2010: представя доказателства, че куркуминоидите и андрографолидите (растителни фитосъединения в куркумата и в билката андрографис) нарушават възпалителната каскада, участваща в ревматоидния артрит и намаляват подуването на ставите, болката и сковаността.
  • 2010: представя няколко иновативни, ефективни и клинично доказани решения за борба с хроничните бъбречни заболявания: CoQ10, силимарин, ресвератрол и алфа-липоева киселина, в комбинация с пиридоксал 5'-фосфат, фолат, омега-3 мастни киселини, и витамини С и Е.
  • 2010: съобщава, че употребата на омега-3 мастни киселини се свързва с увеличен обем на сивото вещество на мозъка. Нормалното стареене води до загуба на мозъчна маса.
  • 2010: представя природното съединение PQQ (пиролохинолин хинон) – мощен антиоксидант, който доказано забавя клетъчното стареене чрез насърчаване растежа на нови митохондрии.
  • 2011: представя на широката общественост фукоиданите – дълговерижни молекули, съдържащи се основно в ядливите морски водорасли, характерни за японската диета. Около 900 различни проучвания доказват, че фукоиданите подпомагат имунната функция, комуникацията между клетките и възстановяването на тъканите. Много експерти смятат, че фукоиданите са едно от основните хранителни вещества, отговорни за дългия живот на хората в Окинава – т. нар. остров на столетниците.
  • 2011: разкрива как неуспехът на FDA да позволи широкото приложение на нискодозовия аспирин е довело до 3 милиона ненужни смъртни случаи от рак в Съединените щати. В доклад, публикуван от Оксфордския университет в списание The Lancet през 2010 г., се съобщава, че дългосрочната терапия с ниска доза аспирин (75 mg на ден) намалява общия риск от смърт от рак с 20%. През 1983 г. Life Extension за първи път препоръчва ежедневния прием на ниски дози аспирин с цел намаляване на риска от рак и съдови заболявания.
  • 2013: представя първата ензимна формула, която улеснява храносмилането на диетични протеини, фибри и мазнини, без същевременно да насърчава разграждането на нишестето и бързото усвояване на глюкозата в кръвообращението – процесите, задействащи постпрандиалния скок на глюкозата след хранене.
  • 2013: спонсорира клинично проучване, в което ежедневно 7 000 IU дози витамин D подобряват няколко имунологични параметъра при ХИВ-позитивни деца и млади хора.
  • 2014: спонсорира клинично проучване, което доказва, че ежедневният прием на 7 000 IU витамин D подобряват няколко имунологични параметъра при ХИВ-позитивни деца и млади хора.
  • 2014: спонсорира изследване, което доказва, че епигалокатехин-3-галат – активна съставка в зеления чай подобрява когнитивната функция при млади възрастни със синдром на Даун.

2018 г.

  • Разпространява контролирани клинични проучвания, показващи, че коензим Q10 - хранително вещество, което осигурява енергия за клетките на сърдечния мускул, облекчава симптомите и подобрява сърдечната функция при сърдечна недостатъчност.
  • Съобщава за нарастващите доказателства за стимулиращите дълголетието ефекти на никотинамид аденин динуклеотид (НАД). Изследванията показват, че НАД подобрява осемте основни клетъчни анти-стареещи механизми и значително намалява риска от болестта на Алцхаймер, диабет и остеопороза.
  • Мащабно проучване потвърждава позицията на Life Extension, че финастеридът намалява риска от рак на простатата. Медицинската общност се притеснява от известно време, че лекарството може да увеличи риска от агресивен рак на простатата, но Life Extension опроверга тези твърдения още през 2013 г. Изследването за 2018 г. предоставя стабилни доказателства в подкрепа на дългосрочната позиция на Life Extension, че финастерид намалява риска от рак на простатата и доброкачествена хипертрофия на простатата.
  • Представя нов растителен екстракт, който значително облекчава симптомите в менопаузата при жени, които предпочитат да не използват лекарства с естроген.
Разгледайте всички продукти на Life Extension, направете най-добрия избор!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.