×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пробиотик ПримадофилусПриложение: Доставя 5 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от Lactobacillus rhamnosus и Lactobacillus acidophilus. Не съдържа патогенни бактерии и тежки метали. Спомага за нормализиране функциите на стомашно-чревния тракт. Действа благоприятно при диария, констипация, хранителни отравяния и стомашно-чревни разстройства. Подобрява състоянието при синдром на раздразненото дебело черво, язви, полипи, дивертикулит.

Примадофилус/ Primadophilus™ Original – показания за употреба:

  • при заболявания на стомашно-чревния тракт, съпроводени от дисбактериози;

  • за възстановяване и поддържане на нормалната стомашна микрофлора;

  • при хранителни алергии, алергодерматози, гингивит, стоматит, пародонтит и млечница.


Какво представлява Примадофилус/ Primadophilus™ Original?

Primadophilus™ Original е пробиотична хранителна добавка, съдържаща щамове на млечно-киселата бактерия Lactobacillus (rhamnosus, acidophilus). При нормални обстоятелства милиони лактобацили виреят в организма, където синтезират биологично активни вещества и поддържат работата на храносмилателния тракт. Лактобацилите имат способността да потискат гнилостните процеси в стомаха, да продуцират ензима лизозим и да разграждат белтъчините, мазнините и въглехидратите.

Primadophilus™ Original доставя на организма 5 милиарда живи лактобактерии, които се прикрепят трайно към стените на стомаха и се превръщат в част от неговата естествена микрофлора.

Защо да приемаме лактобактерии?

Болестите, стресът, небалансираното хранене и продължителното лечение с антибиотици нарушават баланса на стомашно-чревната микрофлора. Това води до развитие на патогенни микроорганизми и поява на дисбактериоза. Способността за потискане на патогенните микроорганизми е основното качество на млечно-киселите бактерии. Лактобактериите нормализират работата на стомашно-чревния тракт и помагат при запек и диария. Млечно-киселите бактерии имат важно значение за поддържане на имунната система. Те отслабват вредното въздействие на отровните вещества и така предпазват организма от токсините, постъпващи от външната среда.

Може ли Primadophilus™ Original да се приема в комбинация с антибиотици?

Primadophilus™ Original е безопасна и натурална хранителна добавка, която може да се приема по време или след лечение с антибиотици. Primadophilus™ Original няма да понижи ефективността на антибиотиците, но ще намали страничните ефекти, свързани с тяхната употреба.

Специална обвивка на капсулата

Патентованата технология True Release™ защитава капсулите от киселините в стомаха и гарантира достигането на лактобактериите до червата.

Хипоалергенна формула

Primadophilus™ Original е хипоалергенен продукт без съдържание на пшеница, соя, мая, глутен и химически консерванти. Произведен по специална технология Primadophilus™ Original е 98% свободен от млечни продукти.

Дозировка: По 1 капсула на ден.

Да се съхранява в хладилник.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.