×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Диабетът е заболяване, при което нивата на глюкозата или захарта в кръвта са прекалено високи. Глюкозата се набавя от храната, а инсулинът е този хормон, който помага на глюкозата да се отдели в клетките, за да им предостави енергия.

Съществуват 2 вида диабет:

При първия вид диабет тялото не произвежда инсулин.

При втория вид диабет тялото не произвежда инсулин или не може да го усвои правилно. Без достатъчно инсулин, глюкозата не може да се усвои и остава в кръвта.

С времето големите количества глюкоза в кръвта може да доведат до сериозни проблеми – увреждания на очите, бъбреците и нервите. Диабетът също може да предизвика сърдечно-съдови заболявания или инсулт. Бременните жени са предразположени към диабет, наречен диабет на бременността .

Симптомите на вторият вид диабет могат да включват умора, жажда, загуба на тегло, замъглено зрение и често уриниране. Можете да се подложите на кръвен тест, за да разберете дали сте болни от диабет. Ако имате диабет е хубаво да контролирате теглото си и да се придържате към специална диета, предписана за диабетици.

 

Коментари (2)

    • Иринка богданова
    • 2011-12-02 15:06:30
    Здравейте, Внимателно прочетох всичко което пише за диабета. Бих желала да попитам има ли продукт за следното- дъщеря ми започна да качва килограми/около 15-18за седмица/ Направихме изследвания и се оказа че организма и произвежда инсулин 1,2 пъти повече от нормалния но лекарите не и обърнаха достатъчно внимание Ще ви бъда благодарна ,ако ми отговорите на запитването
    • д-р Аелита Петрова
    • 2011-12-09 13:08:47
    Здравейте, Иринка, Проблемът е сериозен и не може да се реши по този начин. Предлагам Ви да посетите диабетната клиника, която се намира на 13 етаж на “Майчин дом”, ул. Здраве 2. Там работят по програма за изследване на предиабетни състояния и имат интерес към случаи като вашия. Непременно ще ви обърнат внимание. Първо идете сама да проверите какви документи се изискват, изследването е безплатно, към Министерство на Народното здраве. И, моля, осведомете ме за резултата. Успех. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.