×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
спортни добавкиКреатинът е вещество, което подпомага растежа и здравината на мускулите. Дикреатин малатът е силно разтворима сол на креатина, която е по-биодостъпна от обикновения креатин монохидрат. Креатин малатът представлява креатин свързан с ябълчена киселина. Това е важна съставка в много добавки с креатин.

Ябълчената киселина играе ключова роля в естествения цикъл на енергията. Малатът участва в увеличаването на клетъчната енергия като част от цикъла на Кребс. Дикреатин малатът подпомага производството на аденозин трифосфат (АТР) благодарение на химичния си строеж и е основна съставка в най-новите продукти за увеличаване обема на клетките.

Патентован през 2006 година от изобретателите му Дерек Уейн Корнелиус и Грей Лий Хайнс, дикреатин малатът е подобрен вариант на креатин, една от най-използваните добавки при спортистите, която увеличава размера на мускулите, тяхната сила и издръжливост, подобрява представянето на атлетите и ускорява възстановяването на мускулите.

Ползи за здравето от дикреатин малата

Дикреатин малатът ускорява синтеза на аденозин трифосфат (АТР). Освен това той действа като буфер на млечната киселина и предотвратява болките в мускулите и разстроения стомах. Дикреатин малатът притежава предимствата на креатин монохидрата, но без да притежава някои потенциални странични ефекти като например подуването.

Дикреатин малатът може да подобри физическата форма на всеки човек, както и на сериозни атлети, занимаващи се със силов трибой, вдигане на тежести, гребане и други дейности, изискващи физическо натоварване.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.