×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Мъжката импотентност, позната още като еректилна дисфункция, засяга около една четвърт от мъжете над 50 години. Осъзнаването на проблема и откритото мислене по този въпрос се промениха много през последните години, благодарение на добавката, наречена виагра.

Мъжката импотентност е невъзможността да се достигне или да се задържи състоянието на ерекция достатъчно продължително време, за да се осъществи полово сношение. Понякога то се дължи на психологични или емоционални проблеми, в други случай - на физиологични. Обсъждането на проблема с партньора може да бъде първата крачка към разрешаването му. Ако проблемът не е психологически, трябва да се предприеме подробно медицинско изследване от уролог. Различни болести като диабет, намалена функция на щитовидната жлеза и множествена склероза, могат да причинят импотентност. Лекарства, които понижават кръвното налягане, транквиланти и успокоителни също може да окажат негативно влияние. Друга честа причина за импотентност е алкохолизмът.

Противно на обичайното мнение, възрастта няма нищо общо със способността ви да имате нормална ерекция. С други думи, импотентността е предотвратима при много мъже на възраст над 50 години. Най-често срещаната причина за импотентност при мъже над тази възраст е атеросклерозата. Слабото оросяване на тъканта на пениса води до понижена ерекция. Друга причина за импотентността над 50-годишна възраст е частичното или цялостно премахване на простатата - при рак на простатната жлеза.

Билките, които могат да помогнат при импотентност са:

  • екстракт от гинко билоба - подобрява кръвообръщението на пениса;

  • йохимбе - извлича се от кората на вид африканско дърво. Този алкалоид увеличава притока на кръв към пениса. За разлика от гинко билоба, това средство има странични ефекти - чувство на тревога, високо кръвно налягане, главоболие;

  • азиатски женшен - използва се от хилядолетия в китайската традиционна медицина като „тоник" против импотентност.


Хранителните препоръки за намаляване риска от импотентност включват:

  • увеличаване на приема на въглехидрати от плодов, зеленчуков и зърнен произход. Това ще ви осигури повече диетични фибри и ценни антиоксиданти като флавоноиди и каротеноиди;

  • намаляване приема на мазнини от животински произход. Това включва мляко и червено месо. Мазнините от ядките и рибата винаги са за предпочитане;

  • намаляване на храните, които съдържат трансмастни киселини - маргарин, някои растителни масла, много от преработените храни, съдържащи растителни масла;

  • увеличаване приема на билките и подправките, споменати по-горе.


Освен всички промени в начина на хранене, за намаляване риска от импотентност са необходими и промени в начина на живот. На първо място стои намаляването на стреса в ежедневието. Второто важно нещо са физическите упражнения. Те помагат за намаляване на стреса и редуциране на теглото. Най-важното предимство на физическите упражнения е способността им да подсилват и поддържат ефективността на сърдечно-съдовата система. Ако сте пушач - спрете цигарите. Тютюнопушенето е от водещите причини за импотентност. Друга такава е хроничната злоупотреба с алкохол.

Ревита Ви препоръчва:

Гинко, 460 mg

Мака (корен), 525 mg

Корейски женшен, 560 mg

Епимедиум, 500 mg

Алайв Годжи Бери, 1 л

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Коментари (1)

    • Импотентност
    • 2011-02-23 11:23:09
    Поздравления за добрата статия! В допълнение бих добавил, че импотентност, или неспособността за получаване на ерекция може да бъде причинена и от Хипогонадизъм – изразява се в недостатъчна производство на тестостерон или отсъствие на ендогенен тестостерон в тялото. С напредването на възрастта нивата на тестостерон в мъжкото тяло спадат, което от своя страна води и до поява на проблеми с получаването на ерекция.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.