×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зеленото кафе унищожава излишните килограмиЕкстрактът от зелени зърна кафе е подходящ за всеки, който иска да стопи някое и друго килце или дори повече от това – да постигне значителна промяна в теглото си.

Зеленото кафе всъщност представлява неизпечени (сурови) зърна кафе, богати на т.нар. хлорогеннна киселина, която притежава супер антиоксидантни свойства. Екстрактът от зелено кафе имат много добър ефект в контрола над теглото благодарение именно на перфектната комбинация от хлорогенна киселина и кофеин, възпрепятстваща отлагането на излишните мазнини.

Основното предимство на екстракта от зелено кафе е в това, че паралелно с приема му, не се налагат промени в режима на хранене, твърдят учени от университета в Пенсилвания. Те провеждат редица проучвания върху ефективността от приема на екстракт от зелено кафе, като в едно от тях вземат участие 16 доброволци, които за период от около 22 седмици трябвало ежедневно да приемат таблетки зелено кафе. Заедно с това, през тези месеци участниците не се придържали към ограничителен режим, нито извършвали активна физическа дейност. Накрая се оказало, че всеки един от участниците се разделил със значителна част от излишните килограми. Съчетан обаче с леко ограничен хранителен режим и с умерен спорт, ефектът от приема на екстракт от зелено кафе може да бъде много положителен!

Именно хлорогенната киселина е съставката, на която зелените зърна дължат страхотния си ефект. Тя е перфектно средство за горене на мазнините, намалявайки отделянето на глюкоза в кръвта след хранене. По този начин, организмът едновременно гори мазнини и се снабдява с необходимото количество енергия. Хлорогенната киселина освен това, потиска апетита, допринасяйки за по-пълното усещане за ситост след хранене, и подобрява мастния метаболизъм в черния дроб.

Мощната антиоксидантна активност на хлорогенната киселина контролира кръвното налягане и кръвната захар. Екстрактът е особено подходящ и за хора с диабет или в преддиабетно състояние.

Екстрактът от зелено кафе е стандартизиран до 50% хлорогенни киселини за максимална ефективност при поддържането на нормални нива на глюкозата!

Екстрактът от зелено кафе представлява естествен продукт за редукция на излишните килограми. Той стимулира изгарянето на излишните мазнини, повишава тонуса и енергията и понижава нивата на кръвната захар. Продуктът е естествен антиоксидант, възпрепятстващ процесите на стареене. Притежава 100% растителен произход и съдържа много повече активни вещества, отколкото който и да било друг сорт зелено кафе.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.