×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Свързаната линоленова киселина (CLA) представлява комбинация от леко променена форма на есенциалната линоленова киселина и от омега-6 есенциалната мастна киселина, които тялото не може да синтезира.

Чрез храната средностатистическият американец си набавя по-малко от 1 грам свързана линоленова киселина дневно. Мазните меса като телешка кайма, агнешко месо и пълномаслени млечни продукти имат най-високото съдържание на CLA. Тялото не може да синтезира CLA, така че тя може да се набави само с храната.

Маслото от свързана линоленова киселина е естествена трансмастна киселина. Свързаната линоленова киселина също е естествено съществуваща смес от позиционни и геометрични изомери на линоленовата киселина свързани с двойни връзки. Специфично за свързаната линоленова киселина е че тя има двойно ненаситена дълга верига (C18). Тъй като това е свързана система,  много учени смятат, че CLA е по-полезна за прием от човека.

Ползи от свързаната линоленова киселина


Добавките с CLA или мазнините, съдържащи CLA, като цяло представляват смес от различни изомери, които имат различна форма, функция и преимущества. Някои проучвания върху влиянието на CLA при хората са показали намалено количество на мазнини в тялото, промени в общото количество на липиди в кръвния серум и понижени нива на глюкоза в тялото.

Ревита ви препоръчва:

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg, 45 капсули

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg, 90 капсули

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.