×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Метаболитният синдром е състояние, което включва рискови фактори от други заболявания, които могат да доведат до наднормено тегло, заболявания на сърдечносъдовата система и диабет. Според Американската сърдечна асоциация метаболитният синдром има 5 характерни признака: ниско ниво на HDL-холестерол, повишено ниво на триглицериди, обиколка на талията повече от 100см при мъжете и 88см при жените, повишени нива на глюкоза в кръвта и високо кръвно налягане. Не е открито специфично лечение за този синдром, но минералите помагат за намаляване на рисковите фактори. Хромът и манганът са есенциални минерали, които предотвратяват по-нататъшното развитие на сериозни здравословни проблеми в резултат от метаболитния синдром.

Открито е, че хромът повишава чувствителността към инсулина и подпомага правилния метаболизъм на глюкозата и липидите. Едно предклинично изследване показва, че хромният пиколинат може да подобри чувствителността към инсулин и разпределението на глюкозата. Хромният пиколинат повишава чувствителността към инсулин по много начини – повишава броя на инсулиновите рецептори, повишава свързването на инсулина, повишава фосфорилирането на инсулиновите рецептори.

Изследванията разкриват, че при хора с диабет нивата на глюкоза се понижават значително, когато те приемат хромен пиколинат и  биотин. Тази комбинация може да помогне и при хипергликемия и холестеролемия. От друга страна, свързаният с ниацин хром повишава полезното действие на спортуването при рискови фактори за коронарна болест на сърцето, той е свързан и със значително отслабване при жени с наднормено тегло.

Минералът манган също помага за справяне с метаболитния синдром и високите нива на глюкоза в кръвта. Триседмично проучване показва, че се наблюдава намаляване нивото на глюкоза в кръвта при мишките. Наблюдавало се и значително понижаване на теглото.

Въпреки че няма конкретно лечение за метаболитния синдром, изследванията водят до откриване на много природни средства, които могат да помогнат. Приемът на минерали също може значително да намали рисковете, които възпрепятстват нормалното функциониране на организма.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.