×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
епифизаПинеалната жлеза (епифиза), наричана още „трето око”, е ендокринна жлеза, разположена в мозъка, чиито размери са едва няколко милиметра. Тя е част от епиталамуса, който се отнася към междинния мозък. Свързана е с междинния мозък посредством т.нар. поводи – специални образувания. Епифизата се развива до седмата година от живота на човек, след което процесът се връща в обратна посока.

Основна функция на епифизата е да синтезира мелатонин, чиято продукция се провокира от тъмнината и се възпира от светлиината. Смята се, че епифизата контролира и отделянето на N, N-диметилтриптамин (DMT) – един от най-силните природни халюциногени от групата на триптамините. Отделянето на DMT, наричан жаргонно и „молекула на душата”, се задейства по време на медитативни състояния, по време на сън, както и при приемането на халюциногени.

Епифзата е обвързана с изпълнението на още редица дейности, свързани например с половото израстване, метаболитните процеси и др. За съжаление обаче, науката все още не е разкрила цялостната функционалност на епифизата. Съществуват редица научни теории, според които съществува тясна връзка между психическото състояние и дейността на епифизата.

Обяснението на науката за еволюционното развитие, което е претърпяла епифизата, съвсем накратко: някога епифизата се е намирала на повърхността на черепа и дейността й е била близка по вид до тази на очите, с уточнението че след време просто е преминала навътре в черепа. Към наши дни, част от науката гледа на епифизата само като на най-обикновена жлеза, обвързана с определен хормонален синтез. Съществуват и не малко научни хипотези обаче, според които епифизата освен всичко останало, е и „врата” към други пространства.

Според някои изследователи, здравето на епифизата е дълбоко свързано с детоксикацията на тялото и правилното хранене. При наличието на тези фактори, епифизата изпълнява нормално функциите си. По-долу ще имате възможността да разгледате пълния списък на седемте топ добавки, които развиват силата и потенциала на епифизата.

  1. 1.      Мелатонин. Мелатонинът се синтезира в човешкия организъм. Той е хормон, който засяга циркадните ритми и регулира процесите на събуждането и заспиването. С напредването на възрастта, производството на мелатонин започва да намалява, което разбира се се отразява както на качеството на съня, така и на способността за добра релаксация и почивка. При закупуване на хранителна добавка със съдържание на мелатонин, най-напред се уверете че продуктът е на растителна основа, а не животински! Ако го приемате по свое усмотрение, започнете с възможно по-ниска доза и го приемайте за период от най-много 3 месеца.

  2. 2.      Масло от риган и екстракт от Нийм. И двата продукта са чудесна възможност за пречистване системите на организма и детоксикация. Подкрепят дейността на ендокринната и имунната системи и действат като природен антибиотик.

  3. 3.      Сурово какао. Какаовият прах в най-чистата му форма може значително да спомогне за детоксикацията на епифизната жлеза, поради изключително високото си съдържание на антиоксиданти. Какаовите зърна са източник на триптофан, серотонин, допамин, анандамин, мононаминооксидазни –инхибитори и фенилетиламин – всички те подкрепят нервните и мозъчните функции.

  4. 4.      Суперхрани, богати на хлорофил. Хранителните добавки със съдържание на спирулина, хлорела, житняк и синьо-зелени водорасли притежават мощни детоксикиращи свойства, имат подмладяващо действие и подсилват функциите на целия организъм.

  5. 5.      Суров ябълков оцет. Благодарение на благоприятното действие на ябълчната киселина, суровият ябълков оцет също е чудесен детоксикатор, а ползите му върху здравето са многобройни. Поддържа функциите на храносмилатената система и пречиства организма. Купувайки ябълков оцет, уверете се че той наистна е суров и се предлага в стъклен съд.

  6. 6.      Йод. Натриевият флуорид, съдържащ се в по-голямата част от водата, която консумираме, нарушава и функциите на епифизната жлеза. Естествено срещащият се във водораслите йод например, доста ефективно спомага за извеждането на натриевия флуорид чрез урината вън от организма.

  7. 7.      Бор. Друго средство за извеждане на флуорида от тялото, е минералът Бор. Бор присъства естествено в цвеклото например, което може да се консумира сурово, на пара или под формата на хранителна добавка. 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.