×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Язвеният колит е сериозно заболяване, което се дължи на възпаление на чревната лигавица. Обикновено се проявява с остра диария, а при по-напреднал стадий води до значима загуба на тегло. Конвенционалната медицина обикновено цели облекчаване на симптомите и потискане на възпалението чрез различни медикаменти. Страничните ефекти на тези лекарства, обаче, възпрепятстват дългосрочната им ефективност. Това кара много хора, страдащи от това заболяване, да обърнат поглед към алтернативната медицина. Естествено, този тип лечение трябва да се извърши под контрола на специалист в алтернативната медицина.

Най-подходящите билки и хранителни добавки, които могат да помогнат при язвен колит са:

  • екстракт от босвелиа серата - има противовъзпалително действие;

  • семена от живовляк - помага за образуването на мастни киселини с къси вериги (те се произвеждат от чревните бактерии);

  • рибено масло;

  • фолиева киселина - доказано е, че тя намалява риска от рак на дебелото черво при хора с язвен колит. Приемайте я заедно с витамин В12;

  • клизма с маслена (бутанова) киселина - вид мастна киселина с къса верига, която се произвежда от чревните бактерии, служи като гориво за клетките в лигавицата на червата.


При язвен колит е препоръчително да се предприемат някои промени в хранителния режим. Намалете приема на захар, животински мазнини и маргарин.

Ревита Ви препоръчва:

Босвелия, 310 mg

Живовляк (семе), 610 mg

Мега - ДХК, 1000 mg

Крил масло, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.