×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Максимално висока защита за имунното здраве с натуралните продукти на Nature’s Way!

Коронавирусната пандемия се оказа сериозно изпитание за физическото и емоционалното ни здраве.
Все още не е ясно дали краят й наближава и колко още можем да издържим в подобна тягостна ситуация, но едно е сигурно:
добрата профилактика е необходимо условие за намаляване на риска от разболяване, протичащо с усложнения!

Има няколко билки, витамини и минерали, чиито потенциал срещу вирусните и бактериални инфекции е отдавна известен:

 • витамини А, C и D
 • минералът цинк
 • лечебните растения черен бъз, ехинацея и риган

Техните мощни оздравяващи свойства са отдавна познати в природната медицина и са описани в редица проучвания.  

За да предложи най-доброто от природата, американската компания Nature’s Way създаде две мощни имуностимулиращи формули с изцяло натурален състав, съчетаващ горепосочените съставки:

 • Алайв! Immune Health (капсули с витамини А, С и D,  цинк + екстракт от ехинацея и масло от риган)
 • Самбукус Immune (таблетки за смучене с екстракти от черен бъз и ехинацея + витамин С и цинк)

Билково-витаминозните продукти Алайв! Immune Health и Самбукус Immune засилват естествените защитни сили на организма и поддържат здравето на дихателната система, включително при изявена симптоматика, като облекчават проявите на респираторните инфекции и стимулират възстановяването.

Алайв! Immune Health - основни ползи и показания за употреба

 • Стабилизира имунитета на кожния и лигавичния епител, благодарение на което рискът от развитие на инфекциозен процес е занижен.
 • Източник на карвакрол – активна съставка в маслото от риган, оказваща силно антибактериално и противовирусно действие върху лигавиците на устната кухина и долните дихателни пътища.
 • Намалява натрупването на слуз и възпрепятства растежа на патогенните вируси, гъби и бактерии.

Подходящ за превенция и ускоряване на излекуването при респираторни инфекции като ринит, синуит, фарингит, ларингит, тонзилит, бронхит.

При силно изявена симптоматика или след тежко боледуване, Алайв! Immune Health може да се съчетае с подходящ мултивитамин с цел ускоряване на оздравителния процес.

Самбукус Immune -  основни ползи и показания за употреба

 • Таблетките за смучене осигуряват първата линия на защита като въздействат локално върху орофарингеалната лигавица и същевременно след абсорбцията на активните им съставки подпомагат функциите на горните и долните дихателни пътища.
 • Източник на екстракт от черен бъз, получен от уникалния австрийски сорт Haschberg, който се отличава с високо съдържание на антиоксиданти и противовъзпалителни растителни съединения.
 • Оказва силно антимикробно действие и потиска проникването на вирусите в клетките.

Подходящ за превенция и ускоряване на излекуването при простуда и грип, особено ако приемът му започне в първите 48 часа след появата им. Може да се приема от възрастни и деца над 5 години.

И двата препарата се съчетават успешно с аналгетици, температуропонижаващи, противогрипни и отхрачващи средства, както и с антибактериални и антивирусни лекарства.

Изберете Алайв! Immune Health и Самбукус Immune за по-стабилен имунитет и крепка защита през критичните зимни месеци!

Само сега можете да се възползвате от нашата промо оферта и да закупите Алайв! Immune Health и Самбукус Immune със специална отстъпка от цената! Не се колебайте, поръчайте още днес!

Продуктът беше успешно добавен в любими.