Препоръчва се за профилактика на уроинфекциите, особено в случаите на чести рецидиви.

Източник на патентован, високо концентриран извлек от плодове на червена боровинка, който се усвоява оптимално и има висока бионаличност в организма. Екстрактът е стандартизиран до проантоцианидини (РАС) – активните съединения в състава на червената боровинка, които предотвратяват прикрепянето на бактериите по стените на уринарния тракт и пикочния мехур (антиадхезивно действие), и улесняват изхвърлянето им чрез урината. Екстрактът е извлечен от уникалния сорт червена боровинка Early Black, известен като с богатото си на проантоцианидини съдържание. Профилактичният прием на продукта е силно препоръчителен през зимата, когато често се наблюдава спад в общия именитет или през лятото – при ползване на басейни.   

Прочети повече за CranRx Червена боровинка на Nature’s Way ТУК


Пълноценна грижа за бъбреците и пикочния мехур. 

Всяка капсула съдържа екстракти от синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. Тази мощна смес може да се използва в превенцията и терапията на пиелонефрит, песъчинки и камъни в бъбречното легенче. Подсилва въздействието на антимикробните продукти, традиционно използвани при пиелонефрит и намалява риска от увреждане на лигавицата при бактериални инфекции. Води до осезаемо облекчение на силната болка, контролира позивите за уриниране и намалява общия дискомфорт. С антисептични, антиадхезивни, антиоксидантни, противовъзпалителни и разтварящи бъбречните песъчинки свойства. Всяка капсула съдържа екстракти от синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. Тази мощна смес може да се използва в превенцията и терапията на пиелонефрит, песъчинки и камъни в бъбречното легенче. Подсилва въздействието на антимикробните продукти, традиционно използвани при пиелонефрит и намалява риска от увреждане на лигавицата при бактериални инфекции. Води до осезаемо облекчение на силната болка, контролира позивите за уриниране и намалява общия дискомфорт. С антисептични, антиадхезивни, антиоксидантни, противовъзпалителни и разтварящи бъбречните песъчинки свойства. 
 

Прочети повече за Кидни Бладър на Nature’s Way ТУК

Може да се комбинира с конвенционалното лечение при цистит и уретрит.

Съдържа екстракти от билки с доказано благоприятни ефекти върху уринарния тракт: червена боровинка, лепка, царевична свила, глухарче, ружа, хидрастис. Тази комбинация проявява силни антиадхезивни, антимикробни и противовъзпалителни свойства. Приемът на продукта подпомага извеждането на патогените от уринарния тракт и значително намалява позивите за уриниране, болката и дискомфорта.има и диуретично действие, и употребата му е подходяща при високо кръвно налягане и задържане на течности. Тъй като е натурален източник на минерали, компенсира загубата на тези важни нутриенти, до която може да се стигне при засилената диуреза. 

Прочети повече за Уринари на Nature’s Way ТУК

Сподели в социалните мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Абонирайте се за нашия бюлетин

Свали безплатното приложение Revita.bg и вземи 10% отстъпка

×
×

Cart