Ябълков Пектин Супер концентрат 500 mg х 90 V-капсули

27.23лв.

Ябълков Пектин Супер концентрат 500 mg х 90 V-капсули – естествен продукт за детоксикация

При наднормено тегло, висок холестерол и високи нива на кръвната захар:

Нарушената обмяна на веществата и високите нива на холестерол често вървят ръка за ръка и обикновено  – в комбинация със затлъстяване. Покачването на теглото води до повишаване на холестерола, високата концентрация на глюкоза в кръвта – също. Лошото хранене и обездвижването пък, са в основата на високия холестерол и покачването на кръвната захар… Всичко е взаимосвързано. В тези случаи, трябва да се спазва много строг хранителен режим, да се избягва стреса колкото е възможно повече, да се увелчи двигателната активност. За съжаление не са много хората, които спазват тези прости правила. В резултат от това, качеството на живот сериозно започва да се влошава.

 

Ябълков пектин супер концентрат е подходящо средство за детоксикация, намаляване на холестерола и поддържане нормалното състояние на сърдечносъдовата система.

Ябълков пектин супер концентрат допринася за нормализиране нивата на кръвната захар и извеждане на отровите от тялото.  Увеличава усещането за ситост и спомага за постигането на нормално телесно тегло.

Ябълков пектин супер концентрат може да се използва и за детоксикация, с цел извеждане на токсините от кожата, черния дроб, белите дробове, бъбреците, стомаха и др.

Приемът на Ябълков пектин супер концентрат  се препоръчва за намаляване на „лошия” (LDL) холестерол, поддържане на кръвната захар в норма, както и за нормалното функционирането на храносмилателната система.

 

Описание

Ябълките са много добър източник на диетични фибри. В последните години бяха направени много проучвания върху действието на фибрите върху човешкия организъм. Резултатите от тях показват, че диетичните фибри оказват уникално въздействие върху здравето.

Сам по себе си, пектинът представлява вид фибри, намиращи се в клетъчните стени и тъканите на растенията. Той притежава мощни имуностимулиращи, антиоксидантни и детоксикиращи свойства.

Ябълков пектин супер концентрат на канадската компания Natural Factors е продукт с изключително високо качество, който осигурява 500 mg чист ябълков прах, стандартизиран до 16% пектин само в 1 капсула!

 

Ябълков пектин супер концентрат е източник на най-силно концентрирания пектин на пазара. Осигурява всички полезни вещества, съдържащи се и в ябълките. Всяка капсула осигурява 16% ябълков пектин и цели 300 mg фибри, както и стабилна „доза” от полифенолите и антиоксидантите, открити в ябълките. Уникален източник на разтворими и неразтворими фибри.

 

Високо концентрираният пектин в продукта е богат на естествени антиоксиданти, които допринасят за извеждането на отровите от тялото. За разлика от повечето прахообразни формули с пектин, които се предлагат на пазара, Ябълков пектин супер концентрат е супер удобен за прием, защото е под формата на капсули!

 

Отзиви

 1. Мариян Зрагиев

  Здравейте
  Колко точно чист пектин има в една капсула от 500мг?Дневната доза пишете че е една капсула а в други места пише че е три пъти по две или общо 3000мг?

  • Ревита

   Здравейте,

   Това е съдържанието на продукта:

   Ябълков пектин, екстракт от плодове (Malus domestica) в 1 капс. 500 mg
   Зелен чай екстракт от лист (Camellia sinensis) 50% катехини в 1 капс. 10 mg
   Приема се по 1 капсула на ден, т.е. дневната доза ябълков пектин е 500 mg.

   Поздрави,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 2. Slavka kirkova

  По невнимание чукнаха 5 опаковки и сега не мога да ги променя и не мога да си поръчам.

 3. златка

  може ли да се дава на 5год.дете

  • д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Този продукт не е показан за деца.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 4. Darina

  Искам да попитам, колко време трябва да се пие, за да има резултат? Достатъчна ли е една опаковка от 90 капсули?

  • Ревита

   Здравейте,

   Приемайте го един месец и след това направете изследвания, за да проследите промяната в нивата на холестерола. Имайте предвид, че продуктът работи, когато се съчетае с подходяща диета. Ако прецените, че имате нужда, може да се зададете въпрос към нашия консултант д-р Аелита Петрова ето ТУК.

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 5. Янка

  Противоречите си веднъж пишете ,че не е подходящ за бременни и кърмачки ,а втори път че може да се ползва?Къде е истината?

  • Ревита

   Здравейте,

   Изрично е отбелязано, че не се препоръчва за прием от бременни и кърмачки. Не открихме посочения от Вас текст, бихте ли ни насочили, за да проверим?

   Благодарим Ви!

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 6. radostina ivanova

  ima heosporim pezultat

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu