×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Добавки за възстановяване на мускулите

178 продукта

Показани са 1-24 от общо 178 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Витамини и други натурални продукти за възстановяване


Природата е богата на множество полезни билки, храни, пълни с важни минерали и витамини, които ни помогнат да се заредим с енергия. Най-често наричаме тези продукти тонизиращи, но истината е, че те са добро средство и за обща профилактика на здравето. При нас ще откриете широка гама от сертифицирани висококачествени препарати, подходящи за ефективно и трайно възстановяване на тялото. Не се колебайте да ги разгледате и да изберете подходящите за вас.


Кога имаме нужда от витамини и хранителни добавки за възстановяване?

Причините тялото да има необходимост от допълнителни природни стимуланти за възстановяване могат да бъдат различни. Те обаче не са свързани с наличие на заболяване. Когато е налице такова, приемът на витамини и билкови продукти има по-скоро спомагателен характер в назначената терапия. Профилактично той може да има отличен ефект в следните случаи:

  • за по-бързо възстановяване след тренировка, включително и за превенция срещу мускулна треска;

  • при силно физическо, умствено или емоционално изтощение;

  • в случай на стрес, с който тялото и съзнанието не могат да се преборят сами;

  • след тежко боледуване, както и преминало лечение със силни медикаменти;

  • и други.


добавки за възстановяване


Какви билки и натурални добавки препоръчват специалистите за възстановяване на организма?

Според експертите спортът е сред най-ефикасните средства за поддържане на тонуса и доброто общо физическо състояние. Сам по себе си обаче той може да навреди на организма, ако изтощението след него не бъде преодоляно. За целта освен почивка, добра хидратация на тялото, както и качествена хранителна диета, се препоръчват и:


Защо да пазарувате в Ревита?

В нашия онлайн магазин ще откриете страхотен асортимент от билки и витамини за тонизиране и елиминиране на стреса, изтощението и липсата на енергия било то след тренировка, или боледуване. Ние предлагаме само и единствено изцяло натурални средства със сертификат за качество и от производители с доказала се репутация в бранша. При нас ще се насладите на лесна процедура за оформяне на поръчката, бърза доставка и разумни цени. Екипът ни е на ваше разположение за въпроси, както и за безплатна консултация при нужда.

Продуктът беше успешно добавен в любими.