×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Пчелен прашец

16 продукта

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Пчелните продукти се смятат за едни от най-качествените защитници на човешкото здраве във всички негови аспекти. Привържениците на естественото подсилване на организма се спират на тях, защото ползите им са доказани както от науката, така и пряко в практиката. Сред тях с особена популярност се слави натуралният пчелен прашец. Нашият онлайн магазин разполага с постоянна наличност на висококачествени средства с този био продукт.


За какво се използва пчелен прашец?

Цветният прашец от пчели се смята е вид хранителен продукт. Като такъв той годен за директна консумация. Ползите от неговия прием са безкрайно много, тъй като той е източник на почти всички видове ценни нутриенти. Смята се, че този продукт е един от най-богатите ресурси на витамини и минерали на планетата, но освен с тях може да се похвали и с богато количество изцяло натурални антибиотичини елементи, важни аминокиселини, незаменими ензими и дори хормони. Поради своя уникален по рода си състав и липсата на почти каквито и да е противопоказания (само при алергия от мед и сродни продукти и по време на онкологично лечение), пчелен прашец вече се препоръчва и като хранителна добавка за обща подкрепа на здравето, но също така и подсилване на терапевтичния ефект на лечения за редица видове заболявания. 

Пчелен прашец


Какво лекува пчелен прашец?

Както вече споменахме, той може да е отличен допълващ агент в редица терапии. Същевременно, използването му за профилактични цели е не по-малко популярно, тъй като се смята за 100% натурален и изключително мощен имуностимулатор. Освен в сезона на грипа и настинките, пчелен прашец може да се взема превантивно и при чести вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Към този момент учените са доказали, че продуктът инхибира активността на стотици различни патогенни щамове, циркулиращи в съвременното общество. Други доказани ползи от него са:

  • нормализира обмяната на веществата, метаболитните процеси и храносмилането;

  • регулира функциите на централната и периферна нервна система, като еднакво добре подобрява мозъчната дейност и настроението, в това число и при психични смущения като тревожност и депресия;

  • може да помогне при отслабване, задържане на вода и други проблеми с излишните килограми и физическата форма;

  • редуцира времето, необходимо за възстановяване както след тренировка, така и по време на боледуване;

  • стимулира естествената регенерация на клетките и образуване на нови тъкани;

  • подобрява значително сърдечно-съдовото здраве, като нормализира кръвопотока, артериалното кръвно налягане, стойностите на добрия и лошия холестерол;

  • помага при болестни състояния като анемия, бронхит, хронична умора, атеросклероза, колит, гастрит и други.


Защо да изберете Ревита?

В нашия онлайн магазин ще откриете в постоянна наличност отлични и изцяло натурални продукти с пчелен прашец. Предлагаме ги на изгодни и разумни цени. Доставяме своите качествени стоки целогодишно и до всяка точка на страната. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.