×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови чайове

220 продукта

Показани са 1-24 от общо 220 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

От векове наред билковите чайове са част от лечението на редица заболявания, състояния и симптоми. Днес, въпреки наличието на специализирани и конвенционални медикаменти, топлата напитка продължава да има съществена или поне помощна роля за една успешна терапия. Не бива да подценяваме и нейния изцяло тонизиращ и ободряващ ефект. Без значение с каква цел ще ги консумирате, когато избраните билкови чайове са изцяло натурални и екологично чисти, ефектът им е много по-мощен и надежден. 


Какво представляват?

За приготвянето на билкови чайове най-често са използват изсушени части от дадено терапевтично растение – корен, листа, стъбла или цветове. Не по-малко популярни са и комбинациите от няколко вида билки със сходен ефект. След изсушаване се пакетират цели, в прахообразна форма или във филтърни пакетчета. В зависимост от използваните растения, за приготвянето на топла напитка се запарват или варят.

Билкови чайове


За какво се използват?

Билковите чайове имат изключително широко приложение не само в медицината, но и в нашето ежедневие. Могат да се консумират както за облекчаване на даден симптом, така и за ускоряване на лечението. Не е задължително обаче наличие на заболяване, за да се насладим на тази популярна топла напитка. Тя се използва и с изцяло превантивни цели – например, в сезона на грипа и настинките за стимулиране на имунната система и защитните ни сили – така и просто за удоволствие или като заместител на кафето за събуждане.


Какви видове предлагаме?

При нас ще откриете отлична селекция от билкови чайове за всеки вкус и различни терапевтични нужди. Сред най-търсените продукти в магазина ни са:

  • за отслабване с диуретичен или стимулиращ метаболизма ефект;

  • за детоксикация с антиоксиданти, които се борят с натрупаните свободни радикали;

  • за тонус, енергия и сила със или без растения, съдържащи кофеин;

  • за профилактика и превенция с имуностимулиращ или общо укрепващ ефект;

  • за ускоряване на определена терапия: при проблеми с черен дроб, високо кръвно, бъбреци, срещу кашлица, противоалергичен и много други;

  • за сън и срещу стрес – успокоителни и седативни растителни комбинации.


Защо да изберете онлайн магазин Ревита?

При нас сте винаги добре дошли в търсене на изцяло натурални билкови чайове на отлични конкурентни цени. Продуктите ни са селектирани от водещи производители в сектора. Винаги се стараем да предложим както разнообразие, така и максимално качество, защото потребителите ни го заслужават. Доставяме до всяка точка на страната. В случай на необходимост, разполагаме с услугата безплатна консултация. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.