×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Препарати за разширени вени и варикоза

72 продукта

Показани са 1-24 от общо 72 артикул(а)

Продукти с билки за разширени вени


Разширени вени представлява едно от проявленията на така наречената хронична венозна болест или ХВБ. Те са познати и с термините варици и варикоза. Състоянието се характеризира с уголемяването, подуването и възпалението на възлестите кръвоносни съдове. То е често срещано сред съвременното общество, а според специалистите определени фактори в днешния ни начин на живот ще продължават да увеличават заболеваемостта в бъдеще. Превенцията, включително чрез прием на подходящи билки, качествена хранителна диета и движението е от изключително значение да се прекъсне тази тревожна тенденция.


Какво представляват разширените вени?

Заболяването преминава през няколко фази. Първоначално се образуват повърхности признаци главно по долната част на краката. Появяват се изпъкнали участъци на кръвоносните съдове, като е възможно и наличие на сърбеж и зачервяване на засегнатата област. В последствие вените започват да се виждат през кожата с ярък син, виолетов или червен цвят. Наблюдава се и рязко покачване на интензитета на основните симптоми – тежест, парене, подуване и дори силна болка. Обикновено с тяхната поява пациентите предприемат и първите противодействащи мерки като прием на билки, мазане с охлаждащи мехлеми и други. При тежка форма на варикоза традиционните медикаменти невинаги помагат и се стига до хирургично или лазерно лечение. В тази последна фаза на заболяването се стига и до риск от тромбофлебит, емболия и кръвоизливи.

билка за разширени вени


Какво се прави при разширени вени?

Въпреки че днес са установени множество препарати, кремове и терапии за варикоза, медицинските експерти са единодушни, твърдейки, че лечението трябва да започне колкото се може по-скоро. Навременната терапия ще позволи овладяването на състоянието с традиционни медикаменти, включително и билки и хранителни добавки, а и ще се избегнат рисковете от усложнения. Имайте предвид обаче, че билкови продукти могат да се използват и при по-тежка форма на варикоза, най-вече като поддържащи средства или за облекчаване на симптомите. За ефикасни билки при варикоза се смятат: 


Какви продукти за разширени вени предлага Ревита?

Нашият онлайн магазин разполага с висококачествени препарати и билки за външна и вътрешна употреба при разширени вени. Съветваме ви да заложите на терапия, която комбинира и двата типа. Най-често билковите кремове за крака са подходящи за бързо облекчаване на симптомите, докато натуралните таблетки, хапчета с билки и други и продукти за орален прием действат възстановяващо върху кръвоносната система и предпазват от усложнения.


Защо да се доверите на Ревита за покупка на билки при разширени вени?

Продуктът беше успешно добавен в любими.