×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Череша

5 продукта

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Черешата е популярен дребен плод от дървесен тип. Тя е приятна и любима на милиони души по света. Но освен за десерт, под формата на концентрат череша може да се приема и в помощ на не малко лечебни терапии. При нас ще намерите богата гама от продукти с екстракт от плода на отлични и винаги конкурентни цени.


Какво е концентрат от череша?

Представлява висококачествен екстракт с всички ключови полезни вещества и комплекси, превръщащи този плод в един от любимите и за диетолози, и за лекари. Концентрат от череша най-често се препоръчва в помощ на терапията при подагра, но всъщност той може да съдейства за намаляването на симптомите и на много други заболявания. Причината е, че екстрактът има мощен антиоксидантен състав, богат на калий, магнезий, бета-каротен, витамините С и К1, както и противовъзпалителни химикали и фибри.

Череша


С какво е полезен плодът?

  • намалява симптомите при подагра и други възпалителни хронични състояния (артрит, РА и други;

  • редуцира излишъка от пикочна киселина и с това намалява болката при някои заболявания;

  • подобрява двигателната активност;

  • блокира оксидирането на клетките и тяхното преждевременно стареене;

  • спомага за редуциране на телесната маса;

  • помага в борбата срещу зависимости, включително тютюнопушене;

  • спира задържането на вода в тялото.


Как се приема като хранителна добавка?

Черешов концентрат може да се приема във вид на таблетки, капсули и други. По-важна е не толкова формата, колкото наситеността на полезните вещества в плода. Препоръчително е да съобразите конкретната дневна доза с медицинско лице предварително.


Защо да изберете от онлайн магазин Ревита?

Не се колебайте да разгледате нашия широк спектър от натурални средства с доказано мощния антиоксидант – натуралният концентрат от череша. Те са на ваше разположение с бърза и безопасна доставка до всяка точка на страната. Ако имате затруднение с направата на поръчка или избор на подходящ продукт, нашият екип от медицински лица е на ваше разположение за безплатна консултация и съдействие. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.