×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Канела

34 продукта

Показани са 1-24 от общо 34 артикул(а)

Когато чуем за канела, обикновено си мислим как я добавяме в своето топло мляко, чай или десерт. Истината е, че тази популярна добавка към сладкиши и подправка в редица рецепти има и специално място в алтернативната и холистична медицина. Неслучайно днес на пазара, а и в нашия онлайн магазин можете да намерите таблетки с екстракт от канела на водещи производители в сектора.


Какво представлява?

Като съставка на терапевтични натурални таблетки тя пристига във вид на екстракт от добре познатото със специфичния си аромат и вкус едноименно растение. Тук е важно да споменем, че има съществена разлика между Цейлонска и Китайска (касия) канела. За целите на която и да е терапия първата е много по-ефективна, качествена и бързо действаща. Освен това, таблетки с цейлонския екстракт съдържат значително по-ниско количество кумарин – основно активно вещество в касия, което според науката има силно токсично действие.

Канела


Как се пие Цейлонския вариант?

Когато се цели профилактика на определен здравословен проблем Цейлонският сорт на билката се пие под формата на екстракт – таблетки, капсули, хапчета и друг. Същевременно тя може да се намери и в естествения си вид, тоест на пръчки, както и в стрит вариант, когато се използва като подправка. При всички случаи експертите съветват да търсите само и единствено натурални и по възможност органични продукти с канела.


Ползи от натуралните таблетки с канелен екстракт

  • помага за отслабване;

  • подобрява общия контрол и профилактика при диабет и метаболитни смущения;

  • регулира нивата на следните показатели: кръвна захар, лош холестерол и триглицериди;

  • помага при високо кръвно;

  • намалява увреждането и болката във всички човешки стави, включително и в при артрит и ревматоидни състояния;

  • предпазва от невродегенеративни състояния;

  • успокоява стомашните болки и подуването.


Защо да купите от онлайн магазин Ревита?

При нас ще откриете първокласни таблетки и други форми на хранителни добавки с екстракт от органична канела. Ние гарантираме ниски цени и любезно отношение. Можете да разчитате на нашето бързо обслужване и съдействие при въпроси по всяко време. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.