×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Майтаке

13 продукта

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

От хилядолетия е позната и практикувана традицията да се третират широк кръг от симптоми с японски гъби. Те притежават мощни адаптогенни свойства, действат противовъзпалително и  регенериращо. Майтаке е една от най-популярните гъби с медицински свойства и с доказани качества на имуномодулатор. Тя присъства трайно в богатата селекция от природни средства в нашия онлайн магазин.


Какво представлява?

Позната е като „кралят“ на гъбите с лечебен ефект. В миналото азиатците са я наричали „танцуващата гъба“. Причината е, че тя подобрявала толкова много настроението, че хората сякаш танцували под нейното въздействие. Самото растени се ражда директно върху дървената кора. Обикновено се прикрепя към следните видове: клен, дъб и бряст. В пресния си вид се откриват само през есенния сезон, но за целите на медицината се използва изсушен екстракт.

Майтаке


Какви свойства притежава?

Освен в японската лечебна практика, майтаке е съществена част и от днешните научни разработки върху свойствата на лечебните гъби. В проучванията ясно се посочва, че тя разполага с високо количество антиоксиданти, поради което предпазва от клетъчно увреждане и преждевременно стареене, както и в разработката на модерни лекарства на днешните онкологии. Наличните в нея аминокиселини, витамин С, мед, калий и бета глюкани я превръщат в отлично средство срещу вируси, бактерии и гъбични патогени. Нейните облекчаващи свойства по отношение на грипоподобните симптоми се използват и до днес.

Майтаке се прилага при диабет, затлъстяване и коронарна болест на сърцето. Може да редуцира състоянието на безпокойство и силен стрес, придружени с постоянна умора, анемия и мозъчна мъгла. Приемана в дългосрочен план, майтаке подпомага профилактиката на редица системи от органи. Много често се прилага като помощно средство при проблеми с човешката щитовидна жлеза, сърдечния мускул, кръвоносната система, яйчниците и други.


Какви продукти с майтаке предлагаме?

При нас ще откриете естествени средства за профилактика и превенция на ключови здравни рискове с екстракт от майтаке. Те се предлагат във вид на капсули, таблетки и капки. За оптимално и бързо усвояване са налични и орални спрейове. 


Защо да изберете онлайн магазин Ревита?

При нас ще получите първокласно обслужване и индивидуално отношение. В асортимента ни ще намерите само и единствено доказано ефикасни и натурални продукти и комплекси с екстракт от майтаке. Ние предлагаме добавки на лидери в сектора с хранителни добавки и никога не правим компромиси с качеството. То винаги е в перфектно съотношение с разумни и достъпни цени. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.