×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Мравчено дърво /Пау Д'Арко

10 продукта

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Южноамериканската флора е богата на редица терапевтични растения. Още от дълбока древност племената на днешна Боливия, Бразилия и Парагвай са разчитали на природата за лечение на всякакви болести, неприятни симптоми, травми от инциденти, рани от военни действия, психични смущения. Особено важно в тяхната народна медицина заема билката пау дарко. Тя е част и от нашето природно портфолио с натурално средства за облекчаване на широк спектър от неприятни симптоми. 

Мравчено дърво


Какво представлява?

У нас е добре позната под името мравчено дърво. Представлява дървесен вид, достигащ внушителни размери. В неговата кора са установени специфични вещества с антибактериални, противовъзпалителни, антиоксидантни, антисептични и регенериращи свойства. Именно тя е и основен източник за извличане на екстракт с медицинско приложение. 

Особено популярно е приложението на пау дарко в сезона на вирусите и настинките, тъй като действа стимулиращо върху имунната система, но също така и облекчаващо основните грипоподобни симптоми – кашлица, хрема, отпадналост  (особено при белодробна инфекция), болезнено гърло и други.


Какви свойства притежава?

Освен срещу класическите респираторни и чревни вируси пау дарко се прилага и в помощ на лечението на редица ставни заболявания, включително ревматоидни (артрит, остеопороза, остеохондроза), контрола на метаболитните процеси и кръвната захар, включително за профилактика на инсулинова резистентност и диабет, чернодробно смущения, увреждания на жлъчката, астма, уринарни инфекции, панкреатит и стомашни разстройства, различни видове обриви и екзема.  

Мравчено дърво се прилага и в случай на заразяване с редица гъбични щамове, паризити и глисти. Научната медицина най-често включва в общото описание на пау дарко свойството да потиска секрецията на простагландини в тялото. Ето защо билката се цени и заради силните си противовъзпалителни свойства.


Има ли противопоказания за прием?

Тази билка не бива да се приема от малки деца, бременни и кърмещи жени. Тя има силно кръворазреждащо действие. Поради това не трябва да се използва преди операция и при прием на антикоагуланти. 


Защо да се доверим на Ревита?

  • богата гама от натурални капсули с пау дарко;

  • разумни цени в сравнение с конкурентните сайтове за хранителни добавки;

  • постоянно обновяван асортимент;

  • продукти от производители с отлична репутация в сектора. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.