×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Здравословни храни

346 продукта

Показани са 1-24 от общо 346 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Според официалната информация и проучванията на експертите, на съвременния пазар все по-осезаем е следният парадокс: количеството предлагани хранителни продукти е огромно, но качеството на повечето от тях става все по-ниско. В природосъобразния начин на живот за дълголетие и пълноценно здраве обаче това, което ядем е от съществено значение. Ето защо все търсенето на здравословни храни е толкова популярно и силно препоръчвано и от медицинските експерти. В нашия онлайн магазин ще откриете в постоянна наличност огромно количество предложения за такъв тип продукти.


Какви тип здравословни храни предлагаме в Ревита?

В нашата секция със здравословни храни ще откриете изцяло био органични продукти на отлични цени. Те са изключително полезни както за поддържане на отлична физическа форма, така и за отслабване. Някои от здравословните храни са от ключово значение за хора с храносмилателни проблеми, както и с други хронични заболявания, изключващи консумацията на определени продукти – диабет, хормонален дисбаланс, сърдечно-съдови проблеми и така нататък.

Здравословни храни


Примери за полезни хранителни пордукти в селекцията на Ревита?

В нашия онлайн магазин разполагаме с отличен асортимент от здравословни идеи за трапезата ви от водещи производители в сектора. При нас ще откриете чудесни и евтини продукти за вашата пълноценна диета. Сред тях сме подбрали както биологично чисти култури, така и заместители на традиционни храни. Част от предложенията ни включват:

  • безвредни подсладители;

  • безглутенови продукти;

  • продукти за диета, ограничаваща лактозата;

  • полезни идеи за закуски, междинно хапване и десерти;

  • био продукти без консверванти и каквито и да е вредни вещества;

  • екологично чисти подправки и дресинги;

  • пчелни продукти;

  • и други.


Защо да се спрете точно на онлайн магазин Ревита? 

Нашата марка е добре разпознаваема на пазара със здравословни храни, продукти, билки и екологично чисти препарати. От години се радваме на отлична репутация сред родните потребители. Винаги предлагаме перфектно съотношение между цени и качество. Чрез нашия асортимент българската аудитория намира лесен, вкусен и безвреден начин за природосъобразен начин на живот. Доставяме своите първокласни продукти до всяка точка на страната. Редовно предлагаме атрактивни намаления и специални промоционални оферти. За всеки, който има нужда и желание, предоставяме безплатна консултация с медицинско лице от нашия екип. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.