×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Кокосово масло

17 продукта

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Кокосовото масло и олио са суровина, която се използва както в хранителната, така и в козметичната индустрия. Осигурява на организма висококачествени мазнини и се явява унищожител на всички вредни вируси, микроби и бактерии. Особено подходящо е да се използва през лятото, тъй като задържа влагата и позволява на слънчевите лъчи да проникнат в епидермиса. За златисто-кафяв и траен тен е един от най-предпочитаните продукти. Известни са четири основни вида масло и олио:

  • Натурално нерафинирано кокосово олио – получава се от пресни кокосови орехи и изсушената им вътрешност; 

  • Хидрогенираното кокосово масло притежава по-голямо количество наситени мазнини; 

  • Фракцията от кокосово масло съдържа дълговерижни мастни киселини, което го прави изключително здравословно.


Приложение на кокосовото масло и олио

Намират приложението си в медицината, поради високото си съдържание на лауринова киселина – 50%. Тя е изключително полезна при унищожаване на херпеси, в борбата със СПИН и морбили.

В хранителната индустрия се използват поради лесното им усвояване от храносмилателната система. Не влияят нивата на инсулин в кръвта, повишават енергията и са подходящи за прием от всички възрасти. Друга причина те да са предпочитана мазнина при готвене е фактът, че издържат на висока температура и за разлика от обикновеното олио, не разрушават структурата си.


Ползи от употребата

Доказан факт е, че използването на растително масло и олио има изключително добро действие върху организма, без значение от сферата, в която то ще се прилага. Ние от онлайн магазин Ревита ще ви представим списък с ползите и предимствата от използване:

  • Подкрепа за сърдечно-съдовата система и контрол на теглото – използването намалява шанса от сърдечно-съдови заболявания, подпомага изгарянето на мазнини в тялото. Това се дължи на средноверижните триглицериди, които играят роля за изгарянето на калории;

  • Прилив на енергия и подобряване работата на мозъка – приемът на хранителни добавки със съдържание на кокосово масло и олио подпомага организма за справяне с излишните килограми, което му дава възможност да се сдобие с повече тонус и енергия;

  • Повишаване на имунитета – студено пресованото, органично кокосово масло влияе върху красотата и човешкото здраве. То е полезно за ядене, тъй като е отличен източник на средноверижни триглицериди. Освен това подпомага работата на мозъка, подобрява храносмилателната система, поддържа енергийните нива и осигурява противовъзпалителни действия;

  • Благоприятно действие върху здравето на косата и кожата – олиото от органичен кокосов орех се грижи за ускоряване на метаболизма, контрол на холестерола, укрепва косата и кожата и подобрява храносмилането и усвояването на полезните вещества от организма.


За какво се използва

Доказателство за многостранното приложение на кокосовото масло и олио се явява фактът, че успешно заместват продуктите от почти всяка сфера. Ето за какво още се използват:

  1. Почистване на кожата на лицето и премахване на грима – в дрогериите различни по вид мицеларни води, тоалетни млека и прочее. Употребата на кокосово олио като заместител на по-горе изброените е чудесна алтернатива, тъй като то е съвсем безвредно, а и е на по-ниска цена спрямо другите препарати.

  2. Овлажнител за тяло – използването на масло или олио, вместо други продукти като грижа за тялото влияе ползотворно върху кожата. Премахва бръчките, явява се помощник за отърваване от стриите и запазва целостта на съединителната тъкан.

  3. Поддръжка на косата – имат чудесен ефект върху подхранването ѝ. Предпазват скалпа от раздразнения и косъма от счупване. Друг плюс при използването е, че при нанасянето им върху суха коса предотвратяват нейното оплитане и разрошване.


Безспорна е ползата от употребата на тази суровина, която, освен широкото си приложение, има и друг плюс – притежава дълъг срок на годност. Проучване доказва, че продуктът е съхраняван в продължение на една година и след тестването му не са открити проблеми. Това кара специалистите да смятат, че общата трайност на продукта е около две години. Важно е той да се съхранява в плътно затворено бурканче при температура, която е до 25 градуса. Когато избирате кокосови продукти, е задължително да се уверите, че са органични.

Продуктът беше успешно добавен в любими.