×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови капки и тинктури

130 продукта

Показани са 1-24 от общо 130 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Ревита е онлайн магазин за 100% натурални хранителни добавки с естествени формули за поддържането, регулирането и нормализирането на биохимичните и физиологичните процеси в тялото.

В нашия асортимент повече от важно място заемат доказалите се без годините и след щателни научни изследвания билки за различен тип здравословни проблеми и хронични състояния. Много голяма част от тях пристигат под формата на капки за външен или вътрешен прием през устата или през носа.

Всички наши тинктури са 100% сертифицирани продукти, преминали през необходимите законни тестове и регулационни мерки. Предлагаме единствено най-високото и проверено качество на своите потребители.


Какви капки ще откриете при нас?

Разнообразното ни портфолио от тинктури и капки за външен и вътрешен прием се дели на следните видове комплекси от билки, витамини, растителни екстракти и комплексни формули:

 • витамини: витамин D3, K2, Витамин В12 и други витамини за деца, възрастни и за бебета, подходящи за орален прием, както и Витамин Е за хидратация и регенерация на кожата за външен прием;

 • билки и екстракти за очи и нос: за външен прием с превантивни и профилактични функции, с антибактериален, хидратиращ и облекчаващ ефект;

 • билки в течна формула за имунитет и подкрепа на цялото тяло: ехинация, джинджифил, черен бъз, Самбукус нигра билки за релаксация на нервната система (Жълт Кантарион, естествени източници на мелатонин), терапевтични гъби и други;

 • капки и тинктури нормализиране на кръвообращанието и в подкрепа на хормоналния баланс;

 • билки както за отслабване, така и за напълняване при анемия и отслабен организъм;

 • формули за диабет и инсулинова резистентност;

 • и други.


Как да ги употребявате?

Различните капки в нашата продуктова гама пристигат с различни инструкции за прием. Те се различават по начина си на приложение – външен или вътрешен – както и по своите функции (чрез усвояване от вътрешните органи или с директно нанасяне върху органите като кожа, коса, нос, очи).

Предимството на тези продукти е, че пристигат с дозатор или капкомер. Тези специализирани допълнения към опаковката позволяват лесно дозиране за спазване на препоръките на производителя за ежедневен или ежечасов прием в зависимост от концентрацията  и съотношението на включените билки, витамини, минерали и есенции.


Какви са предимствата?

Предимствата на хранителните добавки, създадени под формата на капки е не само лесният прием и точното дозиране, но и по-бързата абсорбация. Обикновено, тези продукти включват активни съставки в максимална концентрация и с най-прецизното съотношение между отделните ингредиенти.  

Течната формула в повечето случаи е лесна за прием и недразнеща стомашната лигавица. Тя се препоръчва както за пациенти с чувствителен стомах, така и за тези, при които няма изграден навик за консумация на хранителни добавки (малки деца и новородени).


Защо да се доверите на Revita.bg?

 • получавате винаги най-широкия и надежден асортимент от капки за различни здравословни цели и проблеми;

 • плащате максимално най-разумните и конкурентни цени на пазара;

 • успявате да намерите отлична формула за всяка нужда не само за възрастни, но и за деца и за бебета;

 • гарантирате си безпроблемна, бърза и при надвишаване на определена сума безплатна доставка.

Продуктът беше успешно добавен в любими.