×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Хиалуронова киселина

63 продукта

Показани са 1-24 от общо 63 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Традиционно свързваме хиалуроновата киселина с грижата за кожата ни. В действителност тя носи изключително много ползи за естествената ни красота. Трябва да отбележим обаче, че това специфично съединение има благоприятен ефект не само върху начина, по който изглеждаме, но и по който се чувстваме, защото разполага с множество здравословни предимства. Ето защо съществуват продукти с веществото не само за външно, но и за вътрешно приложение. 


Какво е хиалуронова киселина?

Хиалуроновата киселина представлява дълъг линеен полизахарид, който се синтезира по естествен път в човешкото тяло. Най-голямо количество от съединението присъства в кожата. То обаче е налично и в ставите, сухожилията, а дори и в аортата и белите дробове. Съединението изгражда междуклетъчните пространства на редица органи, поради което експертите му придават ролята на свързващ елемент. Когато количеството му намалява тялото започва да страда от определени смущения. В тези случаи е удачен вътрешен прием на таблетки, капсули, хапчета или други форми на хранителни добавки с хиалуронова киселина.


За какво се пие?

Този полизахарид носи множество ползи на външния ни вид и на оптималното ни здравословно състояние. Най-често експертите препоръчват използването на хиалуронова киселина за:

  • хидратация, защита и естествена регенерация на кожата, както и предпазването й от преждевременно стареене;

  • по-бързо заздравяване на раните;

  • превенция срещу изсушаване и увреждане на очната роговица, както и за цялостна подкрепа на очното здраве;

  • предотвратяване на загуба на костната тъкан, включително и в следствие на менопауза;

  • срещу болки и увреждания на ставите и сухожилията, в това число и при наличие на ревматоидно или артритно заболяване;

  • за по-бързо възстановяване от травми;

  • за успокояване на следните симптоми в крайниците: скованост, болка, схващане и намалена двигателност;

  • и други.

хиалуронова киселина капсули


Защо да се доверите на Ревита?

Потребителите избират онлайн магазин Ревита, когато държат на висококачествени, екологично чисти и сертифицирани продукти, съдържащи хиалуронова киселина. Ние подбираме само най-доброто от пазара за хранителни добавки и натурални козметични средства. Работим с водещи производители и никога не правим компромис в селекцията на терапевтичните продукти, които предлагаме. Гарантираме ниски цени, бърза доставка и безплатна консултация при нужда.  

Продуктът беше успешно добавен в любими.