×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Лутеин комплекс

14 продукта

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

В природата са открити редица незаменими елементи и билки в подкрепа на очното здраве. Категорично обаче, на почетното първо място стои неговото величество лутеин. Наричан още „храна за очите“ този специфичен антиоксидант осигурява оптимална подкрепа за човешкото зрение. А в нашия онлайн магазин ще откриете богат асортимент от продукти с негово участие.


Какво е лутеин?

Представлява един от близо 600-те срещани в природата каротиноиди. Той е вид витамин и се среща се изключително често в повечето видове зеленолистни зеленчуци. Смята се, че в природата растенията го използват да поглъщат синята светлина и по този начин се защитават от нейните вредни ефекти. Подобно е действието на веществото лутеин и за човешкото око. Според научните изследвания съединението редуцира макулната дегенерация с цели 25%, а при вече настъпило заболяване може значително да облекчи симптомите.


Лутеин за очите


Какви ползи носи за човешките очи?

Терапевтичните свойства на елемента лутеин са свързани главно с човешкото зрение. Въпреки това, не бива да се подценява и неговия универсален антиоксидантен ефект върху всички клетки в организма. Важно е да се отбележи, че този каротиноид се усвоява изключително лесно в тялото, но за да произведе своето полезно действие, е необходимо да се натрупа във времето. Редовният прием на лутеин води до следните предимства за очите и зрението:

  • намалява усещането за сухота, дразнене, сълзене, болка и парене в очите;

  • редуцира възпалителните процеси;

  • действа профилактично при глаукома;

  • има превантивен ефект срещу очни проблеми при хронични заболявания;

  • подпомага контрола на диабетната ретинопатия;

  • редуцира негативния ефект от свободните радикали и токсините във въздуха върху зрителните органи;

  • повишава зрителната острота и контрастната чувствителност;

  • намалява негативния ефект на ултравиолетовите лъчи, както и синята светлина от екраните;

  • сериозно забавя прогресията на редица очни заболявания;

  • спомага за защитата срещу късогледство и астигматизъм.


Защо да изберете Ревита?

В нашия онлайн магазин разполагаме с широк набор от първокласни таблетки, капсули и комбинирани формули под формата на комплекс с лутеин. Те са дело на водещи марки в сектора с хранителни добавки и се предлагат на достъпни и конкурентни цени. При необходимост можем да ви предоставим безплатна консултация с наш медицински експерт. Приемаме поръчки през цялата седмица и доставяме до всяка точка на страната.  

Продуктът беше успешно добавен в любими.