×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Онлайн консултации с лекари

Д-р Аелита Петрова

Обща медицина и Медицинска биохимия

Рейки мастер – консултиращ лекар в Български Рейки център

Задай въпрос

Борис Гинчев

Магистър-фармацевт

Има интереси в областта на фармакологията, фармакогнозията, хранителната химия, токсикологията и взаимодействията между храни, лекарства, природни продукти и ксенобиотици.

Задай въпрос

Д-р Мефтуне Шефкетова

Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина. Оглавява Центъра за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

Задай въпрос

Валентин Пенчев

Сертифициран старши клиничен ембриолог. Магистър по генно и клетъчно инженерство
Ръководител на лаборатории по андрология и клинична ембриология в Медицински Център „Адела Фертилити“ АД.

Задай въпрос

Д-р Калина Стоянова

Стажант-лекар в МУ-София.
Има интереси в инфекциозните заболявания - с опит в работата в COVID-19 отделение.
С познания във вътрешната медицина - ендокринология, ревматология, гастроентерология, пулмология, кардиология.
Целта й е провеждане на повече профилактика за социалнозначимите заболявания.

Задай въпрос

Д-р Ели Димитрова

Лекар-физиотерапевт. Обща медицина и Медицинска биохимия

Лекува заболявания на опорно-двигателен апарат.
Заболявания на периферна нервна система.
Заболявания на гръбначния стълб. 
Лекува също хронично, често рецидивиращо главоболие и световъртежи с мениероподобен характер. 

Задай въпрос

Яна Данаилова

Притежава сертификат за учител по йога към Международната йога асоциация за стиловете - ащанга, хата, както и сертификат за йога за деца към Българската йога федерация . Управлява собствено холистично студио VitaYana Holistic Lifestyle & Yoga Studio.
Магистър физиология на човека, магистър мениджмънт на храните и храненето, дипломиран нутриционист. 

Председател на Сдружението на нутриционистите в България. Квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН.

Задай въпрос

Д-р Деяна Жекова

Лекар с опит в Спешна медицина, Вътрешни болести и Ендокринология.

Сертифициран Тета лечител.

Интересува се от холистична медицина, насочена както към поддържане на комплексното здраве на човек- физическо, психическо и духовно, така и към справяне с причините за заболяванията, а не просто следствията им.

Задай въпрос

Д-р Кристияна Колева

Лекар с опит в спешна медицина, алтернативна медицина, общопрактикуващ лекар с педиатрична насоченост.
В момента работи в сферата на детското здравеопазване, като интересите й са във връзка със закаляване, захранване, хранене, превенция, профилактика и лечение на често срещаните заболявания в детска възраст. Участвала е в европейски конгрес свързан с пациенти с аутизъм, разстройства в поведението и други хронични заболявания. Интересува се от алергология и имунология.

Задай въпрос

Д-р Ивета Петрова

Лека-специализант, завършила медицина в Медицински университет – София.
С познания и интереси в областите на вътрешните болести (гастроентерология, ендокринология, ревматология), дерматология и венерология, детско здраве, здравословно хранене.

Задай въпрос

Д-р Маргарита Маламова

Завършила медицина в Медицински университет – София.
Специалист по акушерство, гинекология, интерфертилитет; дисплазии и колпоскопии на маточната шийка. 

Участник в редица национални и международни конгреси и конференции по АГ.

Задай въпрос

Д-р Александър Кръстев

Лекар - специализант Анестезиология и интензивно лечение. Член на европейската асоциация по анестезиология и интензивно лечение.
С интереси в областите реанимация и интензивно лечение, спешна медицина, кардиология и кардиохирургия, респираторни заболявания, лечение на Ковид -19 и постковиден синдром, алергология, хранене и хранителни добавки, ролята им в лечението на различни заболявания.

Задай въпрос

Ивона Данова

Редовен докторант в научна специалност „Вирусология“. Завършила СУ Климент Охридски, специалност Биология и магистатура по Биология на развитието. Има опит в областта на клинико-лабораторните изследвания, както и в лабораторната диагностика за различни вирусни заболявания. Има участия в редица национални и международни научни конференции, както и следдипломни квалификационни курсове в областта на имунология, вирусология, епидемиология и обществено здраве. Интересува се от здравословния начин на живот, приложението на лечебните растения в медицината и техния антивирусен потенциал на действие.

Задай въпрос

Д-р Мариела Йовчева

Има богат професионален опит в областта на ендокринологията, диетологията, белодробните болести, кардиологията, холистичната медицина, нутрициологията и хомеопатията. 

Дипломира се с отличие като лекар в Медицинска академия, София. Придобива специалност ендокринология и болести на обмяната и квалификация по здравен мениджмънт. 

,,Винаги се придържам към индивидуалния подход към всеки болен, отделяйки нужното му време, обръщайки внимание на всеки детайл в разказа на пациента.‘‘

Задай въпрос

Задайте въпрос

Използвайте формата по-долу за да зададете въпроса си

Въведете вашият е-мейл адрес

Изберете категория от падащото меню и напишете ключова дума/фраза в полето, за да видите вече публикувани отговори от нашите консултанти (както е показано на примерите). За да се визуализират резултатите, натиснете лупата или enter. Ако желаете да прочетете всички отговори от категорията, оставете полето празно и кликнете върху лупата.

Съветите и мненията, публикувани в този сайт, се основават на писмената информация, предоставена от потребителите. Поради тази причина, е възможно отговорите понякога да са непълни или неточни и трябва да се приемат ориентировъчно, като не се пренебрегва мнението на клинициста, който Ви познава лично, преглеждал Ви е и Ви лекува. Мненията, споделени от консултантите на www.revita.bg, не заместват преглед, диагностициране и предписване на лечение от лекар.

Нуждаете се от безплатни онлайн консултации с лекари? Ние от Revita.bg можем да ви ги осигурим – медицинските специалисти, с които работим с радост ще отговорят на вашите въпроси!

Страницата за безплатни онлайн консултации с лекари в Revita.bg, се обслужва от здравни специалисти, професионалисти в различни области - акушер-гинеколог, педиатър, пулмолог, дерматолог, невролог, кардиолог, уролог, ендокринолог, ембриолог и др.Предимства на безплатните онлайн консултации с лекари

Комуникацията в интернет не може да замести срещата на живо и да осигури 100% диагностициране, но въпреки това предоставя възможността да направите безплатна консултация с лекари и фармацевти, които биха спомогнали за разрешаване на конкретния здравословен проблем. 

В забързаното ежедневие човек невинаги е в състояние да отдели време и да отиде дори до близката клиника за специализиран съвет от доктор - тук на помощ идва т. нар. телемедицина, която позволява консултация от разстояние. Нещо повече - в модерния свят вече има онлайн платформи, създадени точно с такава цел, които скъсяват дистанцията лекар – пациент, улеснявайки и двете страни.Нашите специалисти

Мефтуне Шефкетова - специалист по акушерство, гинекологични проблеми и репродуктивна медицина. Ръководител на Центъра за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

Борис Гинчев - магистър-фармацевт с висока компетентност в областта на фармакологията, фармакогнозията, хранителната химия, токсикологията и взаимодействията между храни, лекарства, природни продукти и ксенобиотици.

Яна Данаилова - сертифициран учител по йога към Международната йога асоциация за стиловете ащанга и хата. Магистър физиология на човека, магистър мениджмънт на храните и храненето, дипломиран нутриционист. Председател на Сдружението на нутриционистите в България. Квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН.

Това е само част от списъка с висококвалифицирани професионалисти, за които добрата грижа за здравето е мисия и са винаги на ваше разположение за безплатна консултация онлайн!Нашите безплатни онлайн консултации с лекари и фармацевти ще ви бъдат полезни не само когато се нуждаете от здравен съвет, но и в случаите, в които се колебаете относно приема и комбинациите на натуралните продукти:

  • мултивитамини;

  • растителни екстракти;

  • пробиотици и ензими;

  • антиоксиданти и други естествени средства за здраве.

При нас ще откриете хранителни добавки в подкрепа на сърдечно-съдовата система, стомашно-чревния тракт, метаболитното здраве, хормоналния баланс, репродуктивната система, мозъка и периферната нервна система и др.За растителните екстракти в Revita.bg

Ние предлагаме богата гама фитотерапевтични добавки, съдържащи натурални екстракти от популярни и екзотични растения. Сред тях, особено търсени са екстрактите на Nature’s Way и Global Healing /САЩ/, Bärbel Drexel и Vegavero /Германия/, Artesania Agricola /Испания/ и други компании с дългогодишен опит в производството на билкови продукти с международно признато качество.

Билковите продукти в Revita.bg могат да се приемат както самостоятелно, така и в различни комбинации. Относно приложенията им, можете да се допитвате безплатно онлайн до магистър-фармацевт Борис Гинчев, който има солидни познания за фармакологичните свойства на лечебните растения или до избран от вас лекар, посочен в страницата за онлайн безплатни консултации.

Как да зададете въпроса си онлайн

За да направите безплатна онлайн консултация, използвайте формата в края на страницата, като зададете своя и-мейл адрес, попълните въпроса си и посочите кой от лекарите или фармацевтите желаете да ви отговори. Без нужда от записване на час, без излишни усложнения, напълно безплатно!

Не се колебайте, свържете се с нас, за да получите насоки от нашите лекари и фармацевти!Продуктът беше успешно добавен в любими.

Този сайт използва бисквитки/cookies за да ви гарантира по-плавно и бързо сърфиране. С натискане на бутона "Съгласен съм" вие се съгласявате с използването на бисквитки.