×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Manuka Doctor продукти

Показани са 1-24 от общо 67 артикул(а)
baner-revita-manuka_1920x200.jpgНовозеландският пчелен мед от манука – природен антибиотик с мощни оздравяващи свойства

 

Оригиналният новозеландски пчелен мед от манука е изключително ценен природен продукт с висока фармакологична стойност. Добива се от нектара на едноименния храст Leptospermum Scoparium, който расте в Нова Зеландия и Австралия, и се използва предимно с лечебни цели.

Медът от манука притежава мощни имуностимулиращи и оздравяващи свойства. Нарежда се сред най-ефикасните природни средства срещу бактериални и вирусни инфекции, заболявания на стомашно-чревния тракт и устната кухина, кожни проблеми.

 

Защо е толкова полезен

Медицинските качества на меда от манука са далеч по-значими от качествата на обикновения мед, причина за което е съдържащият се в състава му метилглиоксал (MGO).

MGO е активна съставка с уникални антибактериални и антимикробни ефекти, срещу която повечето бактерии трудно развиват резистентност. Получава се от друг природен компонент - дихидроксиацетон (DHA), естествено съдържащ се в нектара от цветовете на манука. 

Колкото по-високи са нивата на MGO в меда, толкова по-висока е фармакологичната му активност.

 

Manuкa doctor – над 100 години опит в производството на висококачествен пчелен мед от манука

Manuka Doctor е новозеландска компания, чиято дейност стартира преди век. Брандът е в топ 3 на международно признатите производители и износители на автентичен новозеландски мед, разпространяван във всички точки на света.

Manuka Doctor притежава 60 000 пчелни кошера, разположени на повече от 11 000 хектара земя.

 

7 добри причини да изберете продуктите на Manuka doctor

  • Произвеждат се в Нова Зеландия, а целият процес – от кошера до дома, е стриктно проследяван от компанията производител!
  • Сертифицирани са от новозеландското правителство!
  • Всеки от продуктите съдържа определени нива MGO!
  • Преминали са през независими тестове, гарантиращи съответните нива на метилглиоксал (MGO) във всяка опаковка!
  • Притежават UMF (Unique Manuka Factor) сертификат – уникалният манука фактор, отразяващ концентрацията на MGO във всеки продукт!
  • След множество лабораторни тестове, удостоверяващи произхода, качеството и автентичността на меда, се изнасят към Великобритания, където всяка партида е повторно тествана в правителствена лаборатория в Йорк!
  • Отличават се с международно признато качество!

manuka sertifikati_2.jpg
Открийте пътя към здравето с автентичния мед от манука - черното злато на природната медицина и най-ценната находка сред суперхраните за дълголетие! 

Продуктът беше успешно добавен в любими.