×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Витамини за повишаване на тонус и енергия

929 продукта

Показани са 1-24 от общо 929 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Поддържането на нормален тонус и достатъчно количество енергия в тялото е от съществено значение за поддържането на общото ви физическо, емоционално и ментално здраве.

За целта освен позитивна нагласа, спорт, почивка и здравословна храна, на помощ идват нашите продукти, подкрепящи виталните показатели на организма. Те спомагат за балансирането на постоянния необходим енергиен запас в тялото, но и повишават мотивацията, когнитивните способности и умението ни да запазим доброто настроение.

В селекцията от висококачествени натурални продукти в онлайн магазин Ревита ще откриете богато разнообразие от билки, витамини и природни комплекси за постигане на всички тези незаслужено подценявани здравословни цели.


Какво представляват продуктите за енергия и тонус?

Хроничната умора, честото главоболие, постоянната и спонтанна смяна на настроенията, липса на мотивация и болка с неясен произход са само част от симптоматиката на спад в енергийния запас в организма.

Тонусът на човешкото тяло не е нито орган, нито система от такива, а обобщение на важни витални показатели, силата на мускулатурата и костите, както и способността и готовността за нормално осъществяване на ежедневните ни дейности. Енергията като гориво за това осъществяване често е в състояние на дефицит поради разнообразни неблагоприятни фактори като стрес, доминиране на свободните радикали над антиоксидантите в тялото, наднормено тегло, хронични заболявания и други. Преодоляването на тези негативни фактори в нашия живот и в здравословното ни състояние е постоянен процес, който е съществено важен за това да имаме енергия и тонус. В него съществена роля заемат витамините, билките, минералите и други естествени източници на полезни за тялото вещества. Те спомагат за общото укрепване на организма, тонизирайки и предпазвайки го от разнообразни рискове.


Какво препоръчват от Ревита за тонус и енергия?

Селекцията ни от продукти за тонус и енергия е съобразена със следния съществен фактор: липсата на сила, мотивация, енергиен запас и добро настроение са следствия от разнообразни, индивидуални за всеки организъм причини. В тази връзка целта на Ревита е да предложи както универсални тонизиращи формули, подходящи за профилактика и превенция, така и билки и витамини, насочени към подобряването на виталните показатели в организъм, страдащ от определено заболяване, включително хронично.

Ние разполагаме с продукти във всякакви форми в зависимост от начина на прием, включително течни, капсули, таблетки, спрейове и артикули за локално приложение (гелове). Всички те се базират на различни активни съставки, като сходството се крие в естествения им произход:

  • мед от Манука;

  • локални гелове, ускоряващи енергийния метаболизъм;

  • естествени екстракти: уридин триацетилуридин, никотинамид мононуклеотид и т.н;

  • витамини – С, D, B12 и мултивитамини;

  • минерали;

  • билки и суперхрани – спирулина, коластра, женшен, ленено семе и други;

  • електролити за нормалното протичане на биохимичните и физиологичните процеси в тялото;

  • коензими и ензими в подкрепа на метаболните процеси в тялото;

  • медицински с общо укрепващо действие;

  • други средства за тонус и енергия.


Защо да се доверите на Ревита?

Ревита е надежден доставчик на билкови хапчета, хранителни добавки и като цяло продукти като за здравословен начин на живот с дългогодишен опит в бранша и с отлична репутация сред българските потребители, търсещи перфектен баланс между цени и качество на билки, витамини, минерали и други естествени коректори на виталните ни показатели.

Онлайн магазинът разполага с огромно разнообразие от алтернативи за повече енергия и тонус в тялото, включително помощни средства като антиоксиданти, фат бърнърни и комплексни формули за профилактика на телесните, умствени и емоционални сили и способности на тялото. Ние предлагаме доставка до всяка точка на страната и предоставяме безплатна консултация.  

Продуктът беше успешно добавен в любими.