×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Капсули

1988 продукта

Показани са 1-24 от общо 1988 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Капсулите са най-често срещаната форма за прием на хранителни добавки за подкрепа на общото ни физическо, емоционално и умствено състояние, както и за активна терапия, профилактика и превенция. Този вид натурални билкови продукти представлява и една от основните категории в асортимента на онлайн магазин Ревита.

Нашата фирма представлява официален вносител на редица производители на добавки с билки и витамини, органични екстракти, полезни киселини и мазнини, витамини и минерали.

Разполагаме с богато разнообразие от капсулирани таблетки за всякакъв повод: в помощ на активно лечение при редица хронични, вирусни или бактериални заболявания, при алергия, за отслабване и за подсилване на енергийния запас в тялото, при нужда от пробиотик в случай на прием на антибиотици, за пречистване и за подкрепа на отделни органи и системи от такива.


Какви са предимствата на капсулите?

Наред с традиционните таблетки и чайове с билки, съвременните ефикасни хранителни добавки често пристигат и под формата на капсули. Тя има редица предимства, като основното е по-лесният и надежден прием. Специфичното на този вид форма на натурални продукти в подкрепа на здравето е, че разполагат с допълнителна обвивка, която спомага да избегнете усещането за неприятен горчив вкус по време на консумацията.

В допълнение, този вид филм позволява по-лесното и безопасно съхранение на течните активни билкови екстракти, без да се нарушава тяхната цялост и степен на действие. Най-сериозното предимство на капсулите е, че те се абсорбират в пъти по-бързо от традиционните таблетки. Причината е, че те се разграждат по-лесно и ефикасно от другите класически форми на хранителните добавки. В допълнение, билковите екстракти в капсула устояват по-дълго във времето и са устойчиви на по-висока температурна амплитуда.


Как и кога да ги приемате?

Начинът на прием за различните видове капсули, налични в нашия онлайн магазин, зависи от предоставените инструкции за употреба. Такива се съдържат в опаковката на всеки един от нашите натурални и билкови продукти.

Имайте предвид, че в описанието на отделните видове капсули в Ревита нашият екип дава базови насоки за това как и кога да ги приема. При всички случаи приемът е орален, но най-правилното време се определя от конкретната активна съставка. Опциите са преди, по време или след хранене.

Четете внимателно листовките на всички билкови продукти, които закупувате, а при нужда се обърнете към медицинско лице или директно към нашия екип за повече детайли и подробности.


Защо да се доверите на Revita.bg?

  • 100% натурални и билкови продукти без компромис в качеството;

  • гаранция за достъпни и конкурентни цени;

  • съдействие и консултация при нужда от нашия екип;

  • бърза и лесна доставка до всяка точка на страната;


Всички артикули в нашия онлайн магазин разполагат със сертификат за качество и одобрение за прием от официалните органи и международни организации за регулация на храните и лекарствата. 
Продуктът беше успешно добавен в любими.