×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Гимнема

6 продукта

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Статистиката сочи, че диабетът продължава да едно от най-често срещаните хронични заболявания в световен мащаб и сред различни възрастови групи. Подобни са и данните относно инсулиновата резистентност и метаболитните нарушения. Всички те имат пряко отношение към нездравословните стойности на кръвната захар в тялото. За щастие, в природата, а и в нашия онлайн магазин има достатъчно средства в помощ на техния контрол. Един от естествените герои в борбата срещу аномалии в усвояването на глюкоза е гимнема.


Какво представлява гимнемата?

Този дървесен вид е характерен за тропическите местности. За целите на медицината се използва екстракт от неговите листа. В съдържанието им откриваме специфични само за тази билка киселини, които действат положително върху профилактиката на оптималните нива на кръвната захар. Неслучайно по мнения на специалистите от аюрведичната медицина гимнема се смята за един от най-ефикасните природни продукти за контрола на диабетните състояния.

Гимнема


С какви свойства разполага?

Освен за кръвната захар, тази билка подпомага и контрола на холестерола, триглицеридите, възпалителните маркери и инсулиновата чувствителност. Като допълнителни ползи учените посочват способността на растението да предпазва от сърдечно-съдови рискове като атеросклероза, коронарна болест на сърцето, панкреатит и ревматоиден артрит.


Помага ли за отслабване?

Гимнема е отличен регулатор за метаболитните процеси. Растението подпомага нормалната обмяна на вещества. В допълнение, са доказани и неговите ефекти по отношение на бавния метаболизъм. Имайки в предвид и факта, че билката контролира нивата на кръвната захар и холестерола, тя в действителност влияе върху физическата форма и може да помогне за отслабване. 


Защо да изберете от Ревита?

  • широка гама от натурални капсули с гимнема;

  • асортимент от производители с отлична репутация  сектора;

  • разумни и ниски цени;

  • лесен метод за поръчка;

  • бърза и евтина доставка. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.