×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Евкалипт

17 продукта

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Освен със специфичната си силна миризма, евкалиптът е известен с това, че е най-високото широколистно дърво в света. Растението е добре познато и в сферата на ароматерапията. Неговото етерично масло се използва за широк кръг от заболявания и здравни патологии.


Какво представлява евкалипт?

Евкалипт е растение, което произхожда от Австралия, но днес може да се срещне и в редица региони в Азия, Африка и Средиземноморието. Смята се, че неговите лечебни свойства за първи път са били използвали от аборигените. Те са налагали билката върху рани. По-късно новите заселници в Австралия започват да я използват и срещу бактериални и вирусни инфекции. И до ден днешен растението намира редица терапевтични приложения в съвременната медицина и фармакология. То привлича вниманието към себе си с богат химичен състав, в който откриваме множество лечебни агенти: галусова и елагова киселина, дъбилни вещества, восък, смоли, терпинеол, алдехиди и циенол. Най-голямото богатство на билката обаче е нейното етерично масло за външна и вътрешна употреба.


Ползи от приложението на евкалипт 

Австралийската билка разполага с мощни възстановяващи, антибактериални, дезинфекциращи и успокояващи свойства. Експертите го препоръчват в следните случаи:

  • като естествен антимикробен агент срещу щамове, които са резистентни към съвременните антибиотични препарати. Доказано е, че растението действа срещу редица бактериални и вирусни щамове, включително Haemophilus influenzae и Streptococcus;

  • за облекчаване на симптомите при респираторни заболявания и инфекции по горните и долните дихателни пътища – кашлица, задух, възпалено гърло и хрема;

  • като помощен елемент в терапиите срещу бронхит, синузит и астма;

  • за дезинфекция на устната кухина;

  • срещу възпаления в областта на мускулите, включително при треска и травма;

  • за успокоение на нервната система и облекчаване на състоянията депресия, тревожност и силен емоционален стрес;

  • за контрол на кръвната захар;

  • при нужда от стимулиране на имунната система;

  • за по-лесно овладяване на различни сезонни алергични състояния.


Защо да се доверите на Ревита?

Ревита е онлайн магазин с първокласна селекция от продукти с евкалипт. Билката се предлага под формата на етерично масло, спрей за сън, капки за нос, бонбони за смучене, сироп или като част от състава на висококачествен натурален мед. Ние работим с разумни и винаги достъпни цени. Предлагаме доставка до всяка точка на страната. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.