×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Запушен нос, хрема и синузит

44 продукта

Показани са 1-24 от общо 44 артикул(а)

При запушен нос винаги можете да разчитате на нашите естествени и безвредни билкови препарати. В някои случаи този симптом е признак на синузит, за който също предлагаме широк набор от натурални продукти. Не се колебайте да се доверите на нашата селекция по-долу, ако държите на ефективни и изцяло органични средства за облекчаване на тези състояния.


Запушен нос – на какво се дължи?

При това състояние пациентът изпитва затруднение да диша нормално. Често то е придружено с хрема, която може да бъде обилна, бистра или със зелен, жълт или бял цвят. Поради дискомфорта в носоглътката се стига и до кихане. Най-често става дума за настинка, грип или респираторен вирус. Запушен нос обаче може да е и признак на алергия, УНГ заболяване, включително увеличена трета сливица, изкривена носна преграда и дори психическо смущение или дисфункция на вегетативната система.

Запушен нос и с инузит


Какво е синузит?

Синузитът представлява едно от УНГ заболяванията, които водят до хрема. Същевременно, специфични за него са и умората, наличието на главоболие и дискомфорт в очите, както и набъбване на носната лигавица. Причинява се от замърсен въздух, инфекция, възпалени синуси или спад в имунната система. При неправилно лечение може да се стигне и до хроничен синузит.  


Как се облекчава запушен нос и останалите симптоми при синузит?

Без значение дали става дума за временно, или хронично състояние, посещението при лекар е задължително. Освен конвенционални медикаменти, сред които понякога попадат и антибиотиците и кортикостероидите, нерядко се предписват и натурални средства. Те ускоряват терапията и спомагат за бързо отпушване на носната кухина и облекчаване на останалите симптоми. В нашия онлайн магазин ще откриете ефикасни:

 • назални спрейове и капки;

 • хапчета и капсули за профилактика на хронични състояния или вирусни инфекции;

 • тинктури с билки и растителни екстракти;

 • универсални натурални формули, облекчаващи както хремата, така и други грипоподобни симптоми като кашлица и възпалено гърло;

 • противоалергични препарати.


Защо да изберете онлайн магазин Ревита?

 • отлична селекция от натурални продукти при синузит и запушен нос;

 • конкурентни и винаги достъпни цени;

 • асортимент от най-добрите и водещи за пазара марки и производители;

 • бърза и безопасна доставка до всяка точка на България;

 • чести намаления и специални отстъпки;

 • безплатна консултация при нужда. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.