×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Био и натурална козметика

403 продукта

Показани са 1-24 от общо 403 артикул(а)

ТОП Избор за Вас

Козметичните продукти са важна част от ежедневието. Те подпомагат поддържането на физическата ни красота, а добрата ни форма винаги предизвиква удивление в очите на заобикалящите ни.


Какви продукти да избираме

Пазарът предлага широка гама от козметични продукти, които да използваме в поддръжката на личната си хигиена. Съществуват редица места, от които да си ги набавим. Интернет пространството гъмжи от сайтове, за които се твърди, че предлагат отбрани марки био и натурална козметика. Ние от онлайн магазин Ревита сме на мнение, че изборът на продукти за лична грижа изисква особено внимание и препоръчваме задължително да се запознаете със съдържанието преди употреба.


Предимства на био и натуралната козметика

Химикалите, които се съдържат в повечето козметични продукти, се оказват в ущърб, а не в помощ на човечеството. Използването на био и натурална козметика все повече навлиза в ежедневието, защото тя е широкоспектърна, а в състава ѝ влизат изцяло натурални продукти с естествен произход. В следващите редове ще засегнем отделните спектри, в които се прилагат продуктите на био основа:

  1. Продукти за коса – от изключителна важност е те да са качествени, тъй като отиват директно в скалпа и се задържат в косъма. Основната функция на козметиката за коса е свързана с нейното подхранване, заздравяване и растеж. Използването на био и натурална козметика гарантира липсата на странични ефекти върху косата и скалпа. Био козметиката успешно се справя с един от най-нашумелите проблеми сред населението – пърхотът. Това състояние се проявява поради чувствителен скалп, стрес или навлизане в пубертета. За справяне с проблема, както и при превенция срещу него, е препоръчително използването на натурална козметика с естествени природни съставки, тъй като тя се отнася нежно и деликатно към косата и скалпа.

  2. Лице – кожата е един от най-важните органи на тялото. Правилната грижа за нея се изразява в използването на продукти, които няма да ѝ навредят и да нарушат целостта ѝ. Билковите сапуни за ръце, лице и тяло гарантират нежно почистване и антибактериален ефект. Благоприятстват справянето с проблеми като рани от залежаване. Имат изключителен ефект, ако се ползват от тийнейджъри, които често се сблъскват с проблеми като акне. Употребата на кремове е често срещано явление при хората. Особено важно е те да се подбират според типа кожа (суха или мазна). При жени, преминаващи през периода на менопаузата, специалистите препоръчват да се използват кремове, които регулират хормоналния фон със съдържание на екстракти от див ям, алое вера, масла от бадем, авокадо и масло от карите.

  3. Грижа за устната кухина – в поддържането на личната хигиена един от най-важните аспекти е добрата грижа за устната кухина. Тя е част от горния храносмилателен тракт, в който се приема храната и се смила механично. Използването на био натурална козметика осигурява нежна грижа чрез ценни билкови съставки, които допринасят за поддържане на естествената флора в устата, стягат и успокояват чувствителните и раздразнени венци.


В био и натуралната козметика съществуват продукти, които се отнасят към здравословното състояние. Билковите масла имат отношение към прочистване на дихателните пътища и отпускане на нервната система.


Сред предимствата на био и натуралната козметика е фактът, че поради липсата на вредни химикали тя е изключително подходяща за използване от бременни. Много по-евтин вариант е спрямо продуктите, разработени на химична основа, а ниските ѝ цени, съвместно с природосъобразното ѝ производство, я превръщат в изключително предпочитана. Съвместно с всички общи за био и натуралната козметика предимства, производителите отчитат факта, че декоративната козметика е в контакт с кожата за дълги часове, но усвояването ѝ от организма не крие риск, заради естествените съставки на биопродуктите.

Продуктът беше успешно добавен в любими.