×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Бял Боб

5 продукта

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Бял боб е популярен растителен източник на чист протеин. Той е важен хранителен продукт от националните кухни на стотици държави по цял свят. Познато още и под името фасул, растението принадлежи към Семейство Бобови и се отличава с широко и разнообразно приложение в кулинарията. Малцина знаят обаче, че този хранителен продукт разполага и с незаменими терапевтични свойства. Ето защо неговият екстракт се използва все по-често в съвременната индустрия за хранителни добавки.


Бял боб – научно доказани ползи за здравето

Според изследванията този продукт е изключително полезен за човешкото тяло, но прекаляването с неговата консумация може да доведе до известни храносмилателни смущения. Ето защо чудесна алтернатива да се възползвате от неговите терапевтични качества, без да си навредите, е приемът на хранителни добавки с екстракт от фасул. Те се препоръчват най-вече за:

  • регулиране на метаболизма;

  • предпазване на клетките от оксидиране и преждевременно стареене;

  • укрепване на мускулатурата;

  • контрол на кръвната захар;

  • редуциране на лошия холестерол;

  • и други.


Бял боб за отслабване


Отслабване с бял боб

В диетологията съществуват редица режими с фокус върху тази култура и основна цел редуциране на теглото. Това съвсем не е случайно. От една страна, тя се характеризира с минимално количество калории и способност бързо да засити глада. Учените са установили, че приемът й може да ускори метаболизма и да стимулира процеса по горене на подкожните мазнини. В допълнение, експертите твърдят, че екстрактът от фасул би могъл да редуцира риска от затлъстяване при редица хронични състояния като диабет и хормонален дисбаланс.


Продукти с бял боб от Ревита

В онлайн магазин Ревита предоставяме достъп до широк избор от първокласни хранителни добавки с екстракт от фасул. Ще ги откриете главно под формата на лесни за поглъщане и бързо абсорбиращи се в организма капсули и таблетки. Разполагаме и със специализирани формули, комбиниращи екстракт от фасул с други терапевтични естествени средства, билки, витамини и минерали.


Защо да се доверите на нашия онлайн магазин?

  • широк набор от висококачествени продукти с екстракт от бял боб;

  • конкурентни и разумни цени;

  • безплатна консултация с експерт от нашия екип;

  • бърза и надеждна доставка из цяла България.  

Продуктът беше успешно добавен в любими.