×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Алкализиране на организма

10 продукта

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Човешкият организъм е една непрекъснато работеща машина. В нея се осъществяват стотици биохимични процеси дневно. Патология в който и да е от тях може да даде негативно отражение върху цели системи от органи, а дори и на общото здравословно състояние. За да може да се извърши всяка една от биохимичните реакции в тялото, са нужни подходяща среда и баланс. Всички знаем, че повече от 50% от тялото ни е вода. Ето защо подходящата среда е водна. Тя може притежава две качества – алкалност и киселинност, следователно необходимият баланс е перфектното съчетание между тях. Той се определя според стойността на pH нивото, чиито нормални стойности са около 7.5. Извън тях е налице нарушен баланс на водната в среда в тялото в следствие на повишена киселинност. Тази патология води до блокиране на жизненоважни биохимични процеси. Възстановяването на тяхното равновесие може да се постигне чрез алкализиране на организма.


Защо е нужно алкализиране на организма?

Нарушеният алкално-киселинен баланс е често срещано явление днес. То се дължи на две основни причини. Повишената киселинност се дължи от една страна на стреса в ежедневието и от друга – на прекомерната консумация на кисело храни. За да възстанови своята нормална алкална среда, тялото ни започва да извлича натрупаните запаси от алкализиращи минерали. Невинаги обаче такива са налични или в достатъчно количество, за да се преодолее високата степен на киселинност. Когато нивото на pH драстично спадне, работата на близо 4000 вида ензима бива затруднена. Биохимичните процеси в тялото са блокирани. Нещо повече – при силно развита киселинна среда организмът ни става по-податлив на болести. Имунитетът драстично спада, а вирусните, гъбичните и бактериалните щамове проникват по-лесно в тялото. 

алкализация на организма


Кога се стига до нужда от алкализиране на организма?

Два са начините да разберете, че тялото ви има нужда от алкализация. Първият включва изследване на pH нивото чрез урина или слюнка. При стойности от 1 до 6.9 говорим за киселинна среда, като най-ниските предполагат тежка форма на киселинност, позната като ацидоза. Вторият метод да разберете, че имате нужда от алкализиране на организма, е като наблюдавате собственото си тяло. Със следните симптоми то само подсказва, че е нарушена неговата алкална среда:

 • затруднено храносмилане;

 • усещане за скованост и схващания по тялото;

 • силно омазняване на кожата;

 • обложване на езика;

 • чести главоболия;

 • занижено ниво на концентрацията;

 • проблеми със съня или повишена сънливост през целия ден;

 • повишена раздразнителност и депресивни състояния;

 • хронична умора.


Как да възстановим алкално-киселинния баланс в тялото?

Най-логичният подход към възстановяването на нашето нормално pH ниво е преодоляването на факторите, водещи до влошаване на алкално-киселинния баланс. Редуцирането на стреса и преминаването към диета с минимално количество кисели храни е ефективна стратегия за естествено алкализиране на организма. За още по-добри резултати специалистите препоръчват да се наблегне на алкализиращи продукти. Такива са следните: лимони, лайм, зеленолистни зеленчуци, кълнове, чесън, диня, пъпеш, мед и други. Увеличаването на физическата активност допълнително ще подпомогне успешната и бърза алкализация на тялото.


Какви хранителни добавки се препоръчват за алкализиране на организма?

За да ускорите процеса по алкализация на тялото, можете да се възползвате и от силата на редица билки и природни средства. Заложете на хранителни добавки, които съдържат:

 • зелен чай;

 • ябълков оцет;

 • ечемична трева;

 • глухарче;

 • коприва;

 • полски хвощ;

 • листа от орех;

 • алкализиращи минерали: калий, селен, магнезий, цинк, калций и други.


Под каква форма се предлагат добавките за алкализиране на организма?

В търговската мрежа специализираните алкализиращи продукти се предлагат под различна форма. Потребителите могат да изберат най-удобната за тях за бързо и ефикасно алкализиране на тялото. Налични са както традиционни орални таблетки, капсули и прахчета за разтваряне, така и течни формули (капки, напитки и други). Препоръчително е по време на терапията редовно да измервате pH нивата си, за да проследите постигнатите резултати.

алкализиране на организма


Защо да се доверите на Ревита?

Онлайн магазин Ревита е сертифициран и надежден търговец на хранителни добавки от ново поколение. Ние предлагаме отличен асортимент от натурални средства за алкализиране на организма. Фокусираме се само и единствено върху висококачествени продукти на водещи производители с необходимия опит и репутация в индустрията. При нас винаги можете да разчитате на бърза доставка до всяка точка на страната. Гарантираме винаги достъпни и конкурентни цени, както и възможност за безплатна консултация с медицински специалист. Разгледайте селекцията ни от алкализиращи продукти още сега, а в случай на нужда се свържете с нас за повече информация или за да зададете своя въпрос. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.