×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Natural Factors продукти

Показани са 1-24 от общо 423 артикул(а)
baner-revita-NF s dostavka_1920x200_3.jpgNatural Factors – тук започва перфектното здраве!


Natural Factors е най-големият производител на природни продукти в Северна Америка и един световните от лидери в индустрията. С повече от 50 години опит и стабилна експертиза в създаването на диетични добавки, Natural Factors се нарежда сред най-разпознаваемите брандове, предлагащи билкови екстракти, витамини и минерали, омега-3 мастни киселини, пробиотици и други природни средства за здраве и красота.

 

Защо да се доверите на Natural Factors

Разпознава нуждата от тестване и верификация на продуктите си още през 80-те години на миналия век – време, в което това все още не е официално изискване и почти никой друг в бранша не прави подобни тестове, тъй като изпълнението им изисквало много време и солидни финансови вложения. Компанията избира трудния начин, за да има 100% гаранция, че предоставя само първокласни, изцяло натурални добавки, чиито състав отговаря на стандартите за качество и безопасност.

Използва най-високотехнологичните методи за валидиране чистотата на продуктите. Сред тях е и т. нар. Масспектромия – сложен тест, най-модерната аналитична технология, чрез която на молекулярно ниво могат да се открият над 400 вида пестициди, разтворители, тежки метали и други нежелани компоненти в състава.

Прилага най-модерните методи за екстракция, като например патентования EnviroSimpex®, който напълно запазва полезните свойства на растенията. За сравнение, при много други традиционни методи за извличане на екстракти, ценният състав на суровите растения до голяма степен бива унищожен, което намалява терапевтичните ефекти на крайния продукт. EnviroSimpex® напълно запазва съдържащите се в билките, плодовете и зеленчуците фитохимикали, витамини, минерали и антиоксиданти, за да въздействат те оптимално върху организма. За целите на EnviroSimpex® НЕ се използват химикали, разтворители и етанол.

Работи съвместно с натуропати, диетолози и учени от университети и изследователски центрове в Северна Америка, Европа и Австралия, за да предостави максимално точно съотношение на съставките и подходящи за всеки конкретен проблем формулировки.

Притежава собствени ферми за биологично земеделие с organic сертифицирани почви, формирали се в продължение на хилядолетия. Там се отглеждат всички билки, зеленчуци и плодове, от които се извличат екстрактите, влагани в крайните продукти. Био фермите се намират южно от градчето Армстронг в Британска Колумбия (Канада). Разположени са в долина между двете езера Отър Лейк и Суон Лейк. Благодарение на непрекъснато вливащите се в долината води на Отър Лейк и Суон Лейк, земята там е натрупала огромни количества органични вещества, а получените алувиално-ливадни почви са изключително плодородни.

 

Прецизен избор на семена. Естествено отглеждане. Събиране на реколтата в точното време.

Едно от предимствата на биологичното земеделие е абсолютният контрол върху подбора на семена. Във фермите на Natural Factors се използват нехибридни семена, които НЕ са ГМО и не произлизат от болни или наранени култури. Някои от нехибридизираните култури, отглеждани във фермите са ехинацея, астрагал, люцерна, лавандула и др.

Растенията се наторяват само с биотор като компост, без химикали и пестициди. Берат се в точно определен момент, когато съдържат най-високи нива на биологично активни съставки. Обработката им се извършва в собствените съоръжения на компанията, в рамките на часове след прибиране на реколтата.

Тези практики позволяват лечебната сила на растенията да бъде 100% запазена.

 

Продуктите на Natural Factors са:

  • произведени в съответствие с изискванията на Фармакопеята на САЩ
  • регулирани от Отдела за защита на здравето на канадското правителство
  • сертифицирани от ISURA – авторитетна независима организация за сертифициране на диетични добавки и продукти от хранително-вкусовата промишленост, която прилага специален набор от аналитични методи за проверка на състава, включително масспектрометрия и други високотехнологични тестове, удостоверяващи безопасността и качеството на крайните продукти.Продуктът беше успешно добавен в любими.