×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Таблетки за смучене

15 продукта

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Revita е първокласен и надежден търговец на хранителни добавки. Вече в продължение на няколко години екипът ни си осигури повече от перфектна репутация в бранша в България.

Ние сме горди да бъдем разпознаваем бранд за водене на качествен и здравословен начин на живот, посветен на натуралните средства за справяне със симптоматиката на всякакъв тип заболявания, включително и най-честите напоследък. Такива са болестите и клиничната картина в следствие на силен стрес, както и традиционните настинки, вирусни инфекции и грип. Специално за тези случаи ние предлагаме богата селекция от таблетки за смучене от първо поколение и с гарантиращ облекчаващ ефект.


Какви са предимствата на таблетките за смучене?

Смучещите таблетки са вид хапчета, които обаче вместо да се гълтат или дъвчат, са предназначени за смучене. Този начин на употреба е съобразен главно с клиничната картина, за която се ползват. Обикновено такива продукти се използват в случай на необходимост симптомите да се овладяват постепенно и с удължено действие. 

Всички таблетки за смучене пристигат с допълнителни ползи като приятен вкус, за да се намали дискомфорта от горчивината по време на консумация, както и бързия облекчаващ ефект за сравнително дълъг период от време до следващия прием.


За какво се използват?

 • за облекчаване на болки и дразнене в гърлото, включително и при възпалено и сухо гърло;

 • за намаляване на всякакъв тип кашлица – мокра, суха, спорадична, спастична и т.н.;

 • за подсилване на организма, включително и по време на боледуване се предлагат продукти с екстракти от терапевтични билки, минерали (предимно цинк) и витамини (най-вече витамин С);

 • за спиране на възпалителните процеси в тялото (отново цинкови формули);

 •  за намаляване на токсините в тялото (антиоксиданти, включително и витамин Ц);

 • за здрава нервна система, при стрес и за общо тонизиране на тялото (витамин В12, билки и терапевтични гъби);

 • за намаляване на риска от развитие на кариеси по зъбите;

 • а превенция и профилактика на други здравословни проблеми.


Преди или след хранене да ги приемате?

Всички таблетки за смучене, налични в Revita, пристигат в своята оригинална опаковка, в която има листовка с инструкции за прием. Нашият съвет е винаги да я прочитате внимателно, преди да започнете да използвате конкретния препарат. В тези инструкции ще намерите и информация кога да приемате таблетки за смучене – преди или след храна.

В повечето случаи такива продукти се използват в определено време, преди и след което има разстояние от около 30 минути до 1 час, в което не трябва да се приемат храни и/или течности. За детайли относно препоръчителната доза, винаги четете етикета на продукта, а също така се съобразете с препоръката на вашия лекуващ лекар.


Защо да се доверите на онлайн магазин Revita.bg?

 • персонално отношение към всеки клиент с опция за индивидуално консултиране;

 • висококачествена селекция от ефикасни и натурални билкови таблетки за смучене;

 • отлично съотношение между цена и качество във всеки продукт;

 • постоянна наличност в складовата на база на повечето ни артикули;

 • лесна поръчка и бърза доставка до всяка точка на страната.  

Продуктът беше успешно добавен в любими.