×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Дъвчащи витамини

51 продукта

Показани са 1-24 от общо 51 артикул(а)

Ревита е вашият надежден партньор за здравословен начин на живот. В нашия широк арсенал от натурални продукти за поддържане на физиологичните и биохимичните процеси в тялото отделяме специално внимание на комплексните формули с витамини и минерали, предназначени за вътрешен прием посредством дъвчене преди крайното поглъщане и усвояване в организма.

Ние разполагаме и с иновативни дъвчащи таблетки, предназначени за профилактика и превенция на конкретни аномалии и нарушения в тялото, включително в областта на храносмилането, нервната система и пълноценния сън, имунитета и други органи или системи от такива.


Какво представляват дъвчащите таблетки?

Това са вид терапевтични средства, предназначени за специален вид орален прием. За по-лесна и приятна абсорбация в тялото те предварително се обработват и смилат в устната кухина. Обикновено, формата за дозиране при този вид средства цели намаляване на дискомфорта при невъзможност или трудност за преглъщане на хапчета и капсули.

Така създадените дъвчащи таблетки са и особено ефикасен метод за терапия при малки деца. Традиционни подобни формули са създадени така, че да носят усещане за приятен вкус и аромат по време на дъвчене. Това намалява стреса и неприятните емоции по време на прием за децата, които обикновено изпитват дискомфорт за преглъщане или смучене на традиционно горчивите и не особено вкусни хапчета.

Последно, но не по важност, такива терапевтични продукти са проектирани така, че се обработват чрез дъвчене, за да се улесни ефикасното освобождаване на активните съставки. Като дозирана форма, дъвчащите таблетките имат предимствата пред конвенционалните им алтернативи по отношение на производителност, точност на дозиране, преносимост и дългосрочна стабилност.


Какви видове ще откриете при нас и за какво помагат те?

  • витамини и мултивитамини. При нас ще откриете дъвчащи формули с по една активна съставка (витамин С, витамин D3 и други), така и мултивитамини (например Витамин Ц с Витамините D, E, B комплекс);

  • минерали (магнезий, желязо, калций и други) за деца и възрастни;

  • мултиензимни комплекси за регулиране на храносмилателния тракт;

  • пробиотици и пребиотици за подсилване на имунитета, при прием на антиобиотици и за профилактика на нормалната микрофлора;

  • разнообразни формули с растителни екстракти за силна имунна система, енергия и подсилване на когнитивните способности, както и за поддържане на нервната система.


Защо да се доверите на Revita.bg?

Revita е надежден доставчик на дъвчащи таблетки от ново поколение и за всякакъв тип здравословни нужди. Асортиментът ни е съобразен с персоналните нужди и предпочитания на всеки индивидуален клиент в зависимост от неговия здравословен статус, възраст и вкусове.

Благодарение на първокласната си селекция от дъвчащи таблетки на отлични цени в нашия онлайн магазин родителите откриват сигурен партньор и подкрепа за поддържането на перфектно здраве на своите деца. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.