×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Витамини за вегани и вегетарианци

335 продукта

Показани са 1-24 от общо 335 артикул(а)

Начинът на живот на вегетарианците и веганите се свързва с хуманното отношение към животните. И двете тенденции представляват специфичен хранителен режим – вегетарианците елиминират месото като храна, но консумират други животински продукти, докато веганите изцяло изключват употребата на животни и техните продукти с каквито и да е цели. Преди да изберете да спазвате някой от двата хранителни режима, е добре да се запознаете със спецификациите.


Веган добавки и витамини за вегетарианци

Човешкият организъм има нужда от разнообразна храна, за да си набавя необходимите за продуктивното му функциониране вещества. Приемът на хранителни добавки и витамини от веганите и вегетарианците е от изключително значение, тъй като специфичните режими не позволяват на организма да си набави нужните вещества. Съществуват редица добавки, чиято разработка изцяло е съобразена с веганството и вегетарианството. Техният прием осигурява на организма нутриенти, чието съдържание може да се намери единствено в месото и други животински продукти. Ние от онлайн магазин Ревита препоръчваме приема на витамини за вегетарианци и добавки за вегани, които да запълнят дефицитите в организма.


Защо е важно да се приемат хранителни добавки

Ако тепърва решавате да се гмурнете в един от двата специфични начина на хранене, е важно да знаете с какви липси може да се сблъскате:

  • Дефицит на желязо – тялото използва желязото за производство на червени кръвни клетки, както и на ДНК молекулата. Това го прави жизнено важен елемент за организма. Важно е да се консумират храни, богати на желязо или дефицитът да бъде запълнен с приема на хранителни добавки;

  • Омега 3 мастни киселини – липсата на този елемент може да причини сериозни проблеми на организма. Приемът на подходящи продукти ще помогне на сърдечно-съдовата система, зрението, поддържане оптималните нива на холестерола;

  • Витамин B12 – витамин B12 подпомага организма, като образува червени кръвни клетки, участва в метаболизма, подпомага доброто здраве на нервната система.


Освен хранителни добавки и витамини, съществуват и веган продукти, които се явяват заместители на традиционните. Те са изцяло на растителна основа, което ги прави диетични и здравословни. Цените им са по-високи спрямо стандартните продукти, но съдържанието им оправдава този факт.


След всичко казано дотук може да се заключи, че вегетарианците, както и веганите водят природосъобразен начин на живот. Евентуалната липса на витамини, минерали и други вещества може да се запълни с приема на хранителни добавки.   

Продуктът беше успешно добавен в любими.