Африканско Манго 250 mg

41.97лв.

Африканско Манго 250 mg x 60 V капс. – естествен продукт за отслабване

При наднормено тегло:

 

Все повече хора не могат да се преборят с излишните килограми и това е съвсем нормално, като се има предвид начина им на живот. Те не само че не спортуват, но и не извършват минималната физическа активност, необходима на тялото, за да функционира правилно; по-голямата част от деня прекарват в седнало положение, свикнали са да се хранят между другото, на крак, обикновено с преработени продукти, сладко, мазно, пържено. Получава се дисбаланс между вноса и разхода на енергия в тялото, а мазнините започват да се натрупват – най-често в коремната област и талията, в областта на седалището, вътрешните органи и др.

 

Африканско манго (African mango) на Nature’s Way е безопасно природно решение срещу излишните килограми. Подпомага топенето на мазнините и понижаването на теглото по естествен начин.

 

Африканско манго допринася за намаляването на мазнините около талията, ханша, бедрата и седалището, дори в случаите когато не се спазва напълно здравословен хранителен режим и липсва редовна физическа активност.

 

Африканско манго оказва ефикасен контрол и върху нивата на хоплестерола в кръвната плазма. Повлиява благоприятно нивата на кръвната захар.

 

Описание

Според много проучвания африканското манго е изключително ефективно средство за отслабване и намаляване на телесните мазнини. Също така успешно се използва и за поддържане на здравословното състояние на сърдечно-съдовата система. Различни проучвания са доказали и положителния му ефект върху либидото.

 

Продуктът на Nature’s WayАфриканско манго, е източник на патентован екстракт от семена на манго IGOB 131, стандартизиран до 7% (10.5 mg) албумини.

 

Съдържа още и глюкоман, който е доказано средство срещу наднормено тегло, висок холестерол и триглицериди. Изключителен източник на растителни фибри, които подпомагат дейността на храносмилателния тракт и подпомагат извеждането на токсините от тялото.

 

-Клинично доказано, че подпомага здравословното отслабване!

-Изгаря мазнините и намалява образуването им

-Забавя въглехидратната абсорбция след хранене.

-Контролира апетита.

-С добавени фибри от глюкоманан за потискане на глада и желанието за сладко.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Африканско Манго 250 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu