×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Anaca3 продукти

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)
Аnaca3 – френският лидер в продуктите за отслабване


Аnaca3
е френският лидер в продуктите за отслабване, любима марка на  французойките, които се грижат за здравето и елегантната си фигура. В Аnaca3 несъмнено ще се влюбят и българките, които не случайно им съперничат в славата на красиви жени. Защото Аnaca3, дори и да прозвучи леко егоистично, е грижа за себе си. Бранд, който има мисията да поддържа отличната визия на дамите, забързани в ежедневието си, но все пак суетно оглеждащи се в огледалото.

Аnaca3 – грижата за тялото, която всяка жена заслужава

Винаги внимателни към нуждите, както и към очакванията на потребителите, от Аnaca3 се ангажират със създаването и производството на висококачествени продукти. Тяхната стратегия за научноизследователска и развойна дейност е насочена към откриването и разработването на формули, които най-добре могат да отговорят на различните проблеми, свързани със здравословното отслабване.

Активни растителни екстракти, витамини, минерали, растителни масла, патентовани съставки... Това са част от елементите на „пъзела“ на всеки един продукт, търсени от изследователските екипи, които могат да бъдат намерени на „чистите етикети“ на Аnaca3. Иновациите остават стълбът на нашата компания и култура“, признават от бранда.

Аnaca3 – суперлиния хранителни добавки за отслабване

Аnaca3 е линия, която още със създаването си през 2015 година се фокусира върху проектирането на продукти за отслабване и има невероятен успех. Ключов елемент за това е цялостният подход към проблема за контролиране на теглото, който включва хранителни добавки с активни натурални съставки – растителни екстракти, минерали и аминокиселини, ензими, които стимулират загубата на килограми.

Аnaca3 работи в няколко направления:

  • Формули за оптимално телесно тегло
  • Формули за подобрено изгаряне на мазнини и превенция срещу натрупването на нови
  • Продукти с таргетирано действие на проблемни зони като обиколката на талията (плосък корем), бедрата, седалището, включително гелове, масажни кремове
  • Формули ден/нощ
  • Формули за детокс, с диуретично и дренажно действие
  • Формули за подобряване на метаболизма и стимулиране на термогенезата
  • Формули за контрол на апетита

Anaca 3 – мечтата за стройна фигура и красиво тяло никога не е била толкова постижима!

Продуктът беше успешно добавен в любими.