Search
Филтрирай по...

Конски кестен и Хамамелис 1000 mg/15 ml х 20 ампули

8 thoughts on “Конски кестен и Хамамелис 1000 mg/15 ml х 20 ампули”

 1. Ваня Вучкова

  Здравейте, четох, че този продукт се взема и за отслабване. Така ли е? И ако е така приемът пак ли е по една ампула дневно и колко време да се приема?
  Благодаря ви

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Не ми е известно продуктът да има такъв ефект. Подобрява кръвообръщението и намалява отоците в крайниците,с което вероятно леко намалява теглото, но не толкова, че да се приеме като отслабване.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Продуктът не се препоръчва в детска възраст. Вероятно има друг, по подходящ продукт за вашето дете.Какъв е проблемът?

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. КУПИХ СИ АМПУЛИТЕ. НЯМА СРОК НА ГОДНОСТ ВЪРХУ САМАТА АМПУЛА. ВЪРХУ КУТИЯТА ИМА ДАТА, НО ПЪК КУТИЯТА С АМПУЛИТЕ НЕ Е ЗАПЕЧАТАНА.ТЕЧНОСТТА В АМПУЛАТА Е С УТАЙКА.КАК ДА СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ВСИЧКО Е НАРЕД С ТОЗИ ПРОДУКТ.МОЛЯ ЗА ИНСТРУКЦИИ ОТНОСНО ОТВАРЯНЕТО НА АМПУЛИТЕ.НОРМАЛНО ЛИ Е ТЕЧНОСТТА В ТЯХ ДА Е МЪТНА

  1. Ревита

   Здравейте,

   Производителят Laboratoire Super Diet, France притежава AB сертификат, който гарантира, че продуктът притежава най-малко 95% органични съставки. Всички продукти са произведени спрямо изискванията на Европейското законодателство. Срокът на годност се изписва върху кутията.
   Продуктът Конски кестен и хамамелис е изцяло натурален, поради тази причина е нормално течността в ампулата да е мътна и с утайка. Разклатете преди употреба. Ампулата се отваря лесно, с лек натиск с пръст върху белия ринг. След като отчупите единия край, обърнете ампулата над чаша и ли друг съд и обърнете ампулата (течността няма да изтече). Отчупете и другия край – едва сега течността ще изтече в съда.

   За допълнителна информация сме на Ваше разположение.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 3. Борислав Калбурджиев

  Здравейте, ползвам този продукт за разширени вени на супердиет, но имам проблем с ампулите. Как точно трябва да се отварят. Може би не правя нещо както трябва, защото винаги има малки стъкълца от ампулата в чашата и се налага да прецеждам течността. Не трябва ли с едно ножче от едно време да се търка ампулата, но такова не мога да намеря по аптеките.Моля Ви за разяснения по този проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top