×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Fleurance Nature продукти

Показани са 1-24 от общо 84 артикул(а)


Fleurance Nature - естествени, органично сертифицирани хранителни добавки и козметика от Франция

Ние обичаме, уважаваме и изучаваме природата!” Зад това убеждение застава екипът на френската марка Fleurance Nature, която от създаването си през 1972 година до днес уверено следва пътя на пионер и лидер в изцяло органичното производство. Здраве, красота и ароматерапия пък са трите стълба на компанията, която вече над половин век формулира и произвежда естествени и органични продукти, създадени както с грижа за здравето, така и ангажирани със съхраняването на околната среда. Запазена марка на Fleurance Nature от 1977 г. си остава пчелното млечице от изцяло органичен произход и с превъзходно качество, на чието благотворно въздействие клиентите могат да се насладят в различни еликсири, тоници, специални формули и козметични продукти.

С днешна дата репутацията на Fleurance Nature като „чиста компания“ далеч надхвърля територията на Франция, където разполага със собствена мрежа за дистрибуция и бутици за козметика в Париж и големите градове, а асортиментът й се предлага в над 24 страни по света, отскоро и в България.


Продуктовата линия на марката

Хранителни добавки за здраве: в подкрепа на имунитета; ставите и костите; контрол на холестерола и кръвното налягане; уринарния тракт; кръвообращението; зрението; против стрес, намаляване на напрежението и по-добър сън; защита срещу сезонните вирусни и грипни инфекции; подкрепа на женското и мъжкото здраве; детоксикация; повишаване на сексуалната енергия; грижа за проблемни кожа и коса; повишаване на енергията и виталността; памет и когнитивна функция; храносмилане; превенция срещу стареене; тонизиращи еликсири с пчелно млечице; запълване на дефицитите от витамини и минерали;

Красота: грижа за кожата – кремове за лице и тяло, скрабове, тоници, маски, лосиони, флорални води, измиващи продукти, ВВ-крем, слънцезащита, гримове, шампоани и маски за коса, подхранващи масла за нокти и др. Основните активни съставки включват пчелно млечице, розова вода, масло от арган, алое вера, репей. Продуктите са предназначени за възрастни, деца и бебета.

Ароматерапия – чисти, органични етерични масла (лавандула, евкалипт, сладък портокал, мащерка, здравец, мента, иланг-иланг, бергамот, чаено дърво, лимонова трева, лайка и др.); етерични масла за дифузер – пречистване, релаксация, респираторен тракт, антистрес; спрейове с пречистващ и освежаващ дома ефект.


Малко история

Историята на Fleurance Nature започва във Фльоранс (оттук и името на компанията), малко градче в сърцето на югозападна Франция, благодарение на фермера Мишел Декамп. Именно в региона на Окситания - благословената от бога земя с прекрасна природа, Декамп се посвещава на своята мисия да отглежда земеделска продукция, изцяло съхранена и недокосната от агресивната инвазия на всякаква химия, изкуствени торове и пестициди. Причината е повече от прозаична – французинът със свито сърце наблюдава как кравите му непрекъснато се разболяват, пчелите умират, променя се ландшафта на биоразнообразието, следствие на агресивната човешка намеса. Без всъщност да го признава, Декамп се превръща в последващия основател на Fleurance Nature.


Най-важни са съставките

Fleurance Nature отдава специално значение на произхода на естествените активни съставки и условията на отглеждане на растенията, за да може да гарантира високо качество. От компанията подбират внимателно най-добрите производители, избират най-добрите доставчици на растителни екстракти, поддържат високо ниво на изисквания към методите на екстракция и гаранция за подходящи дозировки. “Мозъкът“ на качествените разработки на Fleurance Nature е научен екип, начело с Мишел де Сариьо (Ph-D) - главен научен директор и вицепрезидент на Synadiet (френска асоциация на производителите на хранителни добавки). Екипът включва специалисти, признати в различни области: медицина, фармация, физиология, лечебни растения...Именно той дава експертизата  относно възможностите за разработване на нови продукти: научно значение на формулите, установени ефекти на съставките и предложения за оптимални дози, непрекъснат мониторинг на ефектите.


Контрол на качеството

Всички продукти Fleurance Nature са произведени в съответствие с най-добрите производствени практики и контрол според френските и европейските разпоредби.

Ние гарантираме оптимална безопасност и проследимост на партидите от суровината до крайния продукт. Нашите подизпълнители са подложени на строг списък от условия и периодично се одитират от нашия научен екип. В допълнение, ние се възползваме от одобрението на етикирането по изключително строги стандарти, сертифицирани от независими организации, които извършват редовни проверки“, декларират от Fleurance Nature.

Всички продукти на Fleurance Nature са произведени и проверени във Франция или от партньорски лаборатории в Германия, Белгия и Италия.


Социални ангажименти

Като социално ангажирана компания, Fleurance Nature инициира различни активности с положителен отпечатък върху природата и социалната среда. Като Jardin de cocagne - успешна комбинация от биологично производство и социална интеграция. Fleurance Cocagne Gardens от 2012 година разполага с 6 хектара земя в региона Жер, където се насърчава интеграцията на различни хора в неравностойно положение чрез икономическа дейност. Част от произведените органични активни съставки компанията влага в своите продукти.

Други инициативи, които Fleurance Nature финансово подкрепя, са:

1001 Fountains for Tomorrow – кампания за осигуряване на питейна вода на жители в страни от бедни райони по света. Стотици семейства в Камбоджа вече имат достъп до чиста питейна вода благодарение на лоялното партньорство между Fleurance Nature и 1001 Fountains for Tomorrow.

В защита на пчелите и създаване на нови пчелни семейства Fleurance Nature също е горд партньор на инициативата „Покрив за пчелите“. Тя се бори за опазване на пчелите, които са жизненоважни за  биоразнообразието, като финансира инсталирането на нови пчелни кошери в партньорски пчелини във Франция.

Продуктът беше успешно добавен в любими.