×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Global Healing продукти

Показани са 1-24 от общо 49 артикул(а)


Global Healing е американска компания за производство на висок клас натурални продукти за здраве. Основана е през 1998 г. от д-р Едуард Груп – доктор по хиропрактика и натуропат, световноизвестен експерт по здравни въпроси, автор на бестселъри и чест гост в различни радио и телевизионни предавания. Д-р Груп е възпитаник на Harvard Business School и MIT Sloan School of Management.

 

Със силен ангажимент към качеството

Global Healing е международно разпознаваема марка и лидер в индустрията на природните продукти за здраве. С визия, любов и сърце за своите клиенти, компанията твърдо се придържа към основния си ангажимент да предлага диетични добавки с високо качество и чист, натурален състав.

Всички витамини, минерали, растителни екстракти и антиоксиданти се разработват от висококвалифицирани специалисти в модерно оборудваната производствена лаборатория на Global Healing във Финикс. Съоръженията и процедурите в производствените бази са редовно и системно одитирани.

Продукти Global Healing са веган и не съдържат глутен, а активните им компоненти са с напълно запазена бионаличност.

Много от продуктите Global Healing притежават сертификат USDA Organic, удостоверяващ, че използваните суровини са отглеждани без използване на химикали и генетично модифицирани организми (ГМО), не са излагани на токсини и са извлечени чрез механични методи, без употреба на химически разтворители.

Строгите производствени стандарти, към които Global Healing се придържа са изключително рядко срещани в индустрията и включват използване на тройно дестилирана вода и студена екстракция, така че топлината да не разрушава активните компоненти в билките.

Преди пакетиране, всички съставки се тестват, за да се гарантира чистотата и ефикасността им. Крайните продукти също подлежат на щателно тестване от трети страни с помощта на високотехнологично, модерно оборудване.

Стъклените бутилки, които използва Global Healing предпазват съдържимото от UV лъчите и други агресивни фактори. Те са рециклируеми и с минимално въздействие върху околната среда.

 

Революция в ботаническата екстракция

След 10 години изследвания и разработки, Global Healing извършват революция в ботаническата екстракция. С помощта на използваната от тях новаторска технология за извличане на екстракти от сурови билки, те успяват да създадат едни от най-добрите течни екстракции на пазара.

Процесът на екстрахиране е едновременно щателен и нежен, а за целите му не се използват топлина, алкохол или агресивни химикали. Резултатът: изцяло натурални, мощни екстракти, осигуряващи пълния профил активни съставки, съдържащи се в растенията.

 

Как се създават суровите билкови екстракти на Global Healing

 

  • Висококачествени съставки

Ключовият фактор за получаване на суров билков екстракт са чистите, пресни суровини. За да се постигне това, Global Healing си сътрудничат с organic ферми и производители, залагащи на екологично чистите практики.

Всички растения, от които се извличат екстрактите са сертифицирани като биологични или естествено растящи в дивата природа.

  • Цялостно извличане

При многостепенния процес на екстракция, при който се използва студена обработка, активните съставки на растенията се комбинират с тройно дестилирана вода и органичен растителен глицерин, получен от синапено семе. Тези течни елементи запазват биологичната активност на полезните фитосъединения.

  • Студена филтрация

Следващата стъпка е специализираният патентован процес на студено филтриране, целящ пречистване на екстрактите.

Global Healing е една от малкото компании за био добавки в света, разполагаща с модерни производствени технологии, чрез които течният продукт се филтрира, без употребата на топлина. По този начин деликатните фитосъединения напълно запазват потентността си.

  • Добавяне на енергизирани микроелементи

Последният етап включва подобряване бионаличността и ефикасността на продуктите чрез добавяне на енергийни микроелементи към готовите течни екстракции.

Микроелементите, използвани от Global Healing представляват уникални смеси от активирани, кристализирани алкални соли, създадени посредством методи, които древните алхимици са познавали преди повече от 1000 години.

Добавянето на тези микроелементи повишава бионаличността на активните компоненти, увеличава способността им да навлизат в клетките в тялото и подобрява терапевтичните ползи от продуктите.

 

Суровите билкови екстракти са по-чисти и мощни от всеки друг екстракт на пазара. Екстракцията без топлина и алкохол запазва деликатните, полезни съединения на растенията, а усъвършенстваната филтрация гарантира, че течният екстракт е възможно най-свеж и ефективен!

Продуктът беше успешно добавен в любими.